Cum să conectezi telefonul Android la casetofonul auto

Există câteva moduri diferite pentru conectarea unui telefon Android la casetofonul auto. Cel pe care îl alegeți depinde de caracteristicile pe care le are casetofonul. Să vedem 4 soluții pe care le puteți folosi și cum să conectați telefonul android la casetofonul auto.

Cum sa conectezi Telefonul android la casetofonul auto gratis

Jack auxiliar

telefonul la casetofonul auto

Multe mașini mai noi vin cu o mufă audio auxiliară. Este posibil să puteți vedea mufa audio undeva lângă casetofon. Puteți utiliza un cablu simplu de 3.5MM pentru a conecta telefonul Android la mașină. De la casetofon, schimbați la setarea AUX și veți auzi totul de pe telefonul mobil. Casetofoanele auto mai vechi pot avea un jack audio situat în spate, manualele auto nu includ adesea aceste informații.

Dacă nu vă place ideea de a face legătura cu un cablu la o mufă AUX de fiecare dată când doriți să ascultați muzică, puteți achiziționa un Receptor Bluetooth care se conectează la mufa AUX pentru a permite să funcționeze Bluetooth pe casetofonul auto.

Portul USB

Dacă mașina are un port USB, probabil că casetofonul auto va reda muzică prin ea. De obicei, puteți stoca muzică pe telefonul Android sau pe un alt dispozitiv USB, cum ar fi o unitate flash. Pur și simplu copiați fișierele muzicale pe dispozitivul Android, apoi conectați-l utilizând cablul USB furnizat împreună cu dispozitivul, iar casetofonul ar trebui să aibă un mod pe care îl puteți seta să citească fișierele muzicale de pe dispozitivul USB.

De obicei, această metodă nu funcționează dacă muzica este transmisă de pe Internet. Muzica de obicei trebuie să fie stocată în memoria telefonului sau pe cardul SD. De asemenea, probabil că nu va funcționa, pentru apelurile telefonice.

Prin Bluetooth

Dacă casetofonul mașinii acceptă o conexiune Bluetooth, puteți activa pur și simplu Bluetooth pe telefon la „Setări„> „Conexiuni în rețea„. Apoi faceți ca telefonul să fie detectabil sau vizibil. Setați casetofonul mașinii pentru a găsi dispozitivul, apoi vi se va solicita introducerea unui cod PIN. Odată conectați, puteți să vă bucurați de muzică sau să efectuați apeluri telefonice prin Bluetooth.

Adaptor pentru casetă

Adaptor casetă conectezi casetofonul auto gratis

Dacă casetofonul este vechi și funcționează doar pe casete, puteți utiliza un adaptor pentru casetă pentru a reda fișiere audio prin stereo. Băgați adaptorul în casetofon și conectați-l la mufa audio de pe telefon. Simplu, nu?

Dacă nu știți cum să conectați un controller Nintendo Switch Pro la telefon, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Conectare controller Switch Pro la telefon sau tabletă.

Comments 6

  • Salut am un casetofon china no name si nu pot conecta „phone link” am incercat mai multe app stie cineva ce trebui sa fac? Multumesc

    • Ce metode de conectare ai încercat? Casetofonul are USB, Bluetooth ar trebui să dai mai multe detalii pentru un ajutor mai rapid.

  • Am reusit sa conectez mobilul la un casetofon audiola prin bluetooth, cat de curand o sa incerc si cu adaptorul pentru casete mai ales ca am 2 lazi de casete vechi. Multumesc pentru ajutor.

  • Eu am conectat telefonul la casetofon prin Bluetooth, merge perfect si am posibilitatea de a sincroniza telefonul cu casetofonul. Cand ma suna cineva il aud in boxele din masina.

  • Cel mai simplu este prin Bluetooth, din setatile telefonului si din casetofon. Conectarea este automată si destul de rapida. Cel puțin in cazul meu pe un Samsung galaxy S9.

  • Am un casetofon auto LG dar nu ma pot conecta prin bluetooth, in lista dispozitivelor bluetooth nu gasesc casetofonul. Ma poate ajuta cineva? Multumesc .