Download program de descărcat muzică pe telefon free

Download program de descărcat muzică pe telefon free. Căutați o aplicație care să vă permită să descărcați muzică pe telefon sau tabletă Android, dar nu ați găsit nimic interesant până acum? Ei bine, trebuie să știți că există o mulțime de aplicații aparent perfecte în Magazin Play, care promit cerul și pământul, dar care apoi se dovedesc a fi puțin utile, dacă nu chiar defectuoase sau chiar mai rău, conțin malware care bombardează sistemul cu reclame sau încearcă să fure datele. În acest articol despre, download program de descărcat muzică pe telefon free, vă voi prezenta cele mai bune programe/aplicații de descărcat muzică. Multe aplicații vă permit nu numai să ascultați, ci și să descărcați muzică gratuit într-un mod absolut simplu și legal!

Fildo

Fildo este un program sau mai bine spus o aplicație gratuită pentru Android care vă permite să găsiți și să descărcați muzică MP3 de pe diverse site-uri de internet. Îl putem defini ca fiind un fel de motor de căutare pentru muzică care vă permite să descărcați melodii de toate tipurile. Include, de asemenea, clasamente utile prin care puteți descoperi cele mai populare hituri ale momentului.

Din păcate, aplicația Fildo nu este distribuită oficial în Magazin Play, ceea ce înseamnă că trebuie să o descărcați de pe site-ul său oficial și să o instalați manual. Mai întâi, trebuie să verificați dacă în meniul Setări > Securitate ați activat opțiunea Surse necunoscute (care vă permite să instalați aplicații din surse din afara Magazinului Play).

După ce ați activat suportul pentru surse necunoscute, descărcați aplicația Fildo pe telefon sau tabletă accesând site-ul oficial și atingeți pe butonul Download și apoi pe link-ul Tap Here To Download. Dacă sunteți întrebat ce aplicație să utilizați pentru a descărca pachetul de instalare Fildo, alegeți browserul pe care îl utilizați de obicei (de exemplu, Google Chrome).

Când descărcarea este finalizată, extindeți meniul de notificări Android sau deschideți aplicația Descărcări și selectați pachetul .apk. Pe ecranul care se deschide, atingeți butoanele Înainte, Instalare și Terminare, iar aplicația va fi instalată pe telefon.

După ce ați terminat, deschideți aplicația Fildo, atingeți pe pictograma lupă din partea de jos, introduceți titlul melodiei pe care doriți să o descărcați și începeți căutarea. Apoi selectați Download din meniul care apare, atingând pe cele trei puncte de lângă melodia pe care doriți să o descărcați. Melodiile pe care le descărcați vor fi salvate în folderul Download/FildoDownloads și în secțiunea Library din aplicație.

Amazon Music

Amazon Music este aplicația dedicată Amazon Prime Music și Amazon Music Unlimited, cele două servicii de streaming muzical de la Amazon. Diferența dintre cele două servicii este următoarea: Amazon Prime Music este un serviciu gratuit pentru toți abonații Amazon Prime, prin intermediul căruia aceștia pot asculta și descărca 2 milioane de melodii, cu o limită de ascultare de 40 de ore pe lună. Amazon Music Unlimited, pe de altă parte, oferă acces la 50 de milioane de melodii (atât în streaming, cât și offline), nu are o limită lunară de ascultare, dar este contra cost după prima perioadă de probă de 30 de zile.

Acestea fiind spuse, procedura de descărcat muzică de pe Amazon Music este aceeași, indiferent de tipul de abonament pe care îl aveți. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul vostru Amazon, să căutați melodia care vă interesează și să atingeți mai întâi pe pictograma cu trei puncte verticale de lângă titlu și apoi pe butonul Download care apare pe ecran. Pentru a descărca albume și liste de redare, puteți urma aceeași procedură sau puteți atinge pe pictograma cu săgeată în jos. La prima descărcare, este posibil să vi se ceară să accesați memoria telefonului și ar trebui să puteți alege dacă doriți să salvați melodiile în memoria telefonului sau pe cardul SD.

Jamendo Music

Jamendo este un site popular unde trupele și artiștii își distribuie gratuit muzica. Datorită aplicației sale oficiale pentru Android, este posibil să descărcați sute de melodii sau chiar albume întregi direct pe telefon sau tabletă într-un mod complet legal.

Aproape toată muzica de pe Jamendo este distribuită sub o licență Creative Commons, ceea ce înseamnă că nu numai că vă puteți bucura de ea gratuit, dar o puteți reutiliza în propriile proiecte. Atenție însă, condițiile de utilizare a fiecărui cântec și album variază în funcție de tipul de licență, așa că verificați cu atenție înainte de a reutiliza muzica în proiectele voastre.

Muzica disponibilă pe Jamendo poate fi răsfoită în funcție de genul muzical sau prin intermediul clasamentelor. Pentru a naviga în funcție de gen, atingeți pe pictograma lupă din dreapta sus a ecranului de pornire al aplicației și alegeți genul de muzică care vă interesează.

Free Music Archive

Printre programele de descărcat muzică pe telefon pe care vă recomand să le încercați se numără Free Music Archive. Acesta este un serviciu online care colectează mii de piese muzicale, produse de artiști independenți și nu numai, și vă permite să le descărcați gratuit.

Pentru a utiliza aplicația Android, descărcați-o pe telefon sau tabletă și selectați unul dintre numeroasele genuri muzicale disponibile (de exemplu, Jazz, Rock etc). Alegeți apoi o melodie și aceasta va fi mai întâi descărcată și apoi redată local cu playerul audio pe care îl aveți instalat pe dispozitiv (de asemenea, puteți citi un articol cu cele mai bune playere audio și video pentru telefon).

Spotify

Nu cred că Spotify mai are nevoie de prezentare. Acesta este cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume. Dacă vă abonați la Spotify și vă abonați la planul Premium al serviciului, puteți descărca toată muzica din catalog și o puteți asculta offline.

Dacă aveți un cont Spotify Premium și doriți să descărcați o melodie, un album sau o listă de redare offline, adăugați conținutul care vă interesează în biblioteca voastră muzicală, apoi atingeți pe pictograma din colțul din stânga sus, accesați Biblioteca voastră și selectați albumul sau lista de redare pe care doriți să o descărcați.

YouTube Music

În iunie 2018, Google a decis să își extindă oferta de streaming muzical cu YouTube Music, o soluție care oferă acces la uriașul catalog muzical YouTube dar desigur contra cost, și oferă redare în fundal și descărcare de conținut offline.

Descărcarea este disponibilă numai pe dispozitive portabile, inclusiv pe dispozitive Android, atingând pe butonul ⋮ de lângă titlul melodiilor, albumelor și listelor de redare și selectând Descărcare din meniul care apare.

Zedge

Căutați un program de descărcat muzică pe telefon pentru că aveți nevoie de un ton de apel personalizat pentru telefonul vostru mobil? Atunci vă recomand să încercați aplicația Zedge, aceasta oferă o mulțime de tonuri de apel preluate din piese populare și mai puțin cunoscute pe care le puteți descărca gratuit. Aplicația vă permite, de asemenea, să găsiți sunete de notificare pentru mesaje, imagini de fundal și alte conținuturi pentru a vă personaliza telefonul mobil.

Pentru a răsfoi tonurile de apel disponibile în aplicație, atingeți pe pictograma din colțul din stânga sus și selectați Ringtones din bara care apare în lateral. Alegeți apoi criteriile în funcție de care doriți să vizualizați melodiile disponibile (popularitate, data adăugării, genul muzical etc) și atingeți pe titlul celei care vă interesează cel mai mult.

Pe ecranul care se deschide, atingeți pe pictograma săgeată pentru a începe descărcarea tonului de apel și, după ce ați terminat, alegeți dacă doriți să îl setați ca ton de apel implicit pe telefon, ca ton de apel pentru un anumit contact sau ca alarmă.

Flud

Există site-uri de internet, cum ar fi Archive.org, care găzduiesc înregistrări radiofonice, concerte și albume care nu mai sunt protejate de drepturile de autor și care pot fi descărcate gratuit și legal prin BitTorrent.

Flud este o aplicație gratuită care vă permite să descărcați fișiere din rețeaua BitTorrent (prin intermediul fișierelor Torrent) direct pe telefonul sau tableta voastră Android. O puteți utiliza pentru a descărca albume și piese muzicale pe dispozitivul vostru fără a utiliza un calculator. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un fișier Torrent din browserul vostru și să alegeți Flud ca aplicație cu care să deschideți fișierul.