Utilizare Messenger fără un cont de Facebook

Utilizare Messenger fără un cont de Facebook. Nu trebuie să aveți un cont de Facebook pentru a utiliza aplicația Messenger. Citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum să faceți acest lucru.

Utilizare Messenger fără un cont de Facebook

Când Facebook a creat aplicația Messenger separată de Facebook, multi utilizatori au fost confuzi, și în același timp supărați. Nu au vrut să instaleze și să utilizeze a doua aplicație pentru a accesa funcționalitatea care a fost disponibilă în interiorul contului principal Facebook.

Facebook Messenger este o aplicație de mesagerie care vă permite să țineți legătura cu prietenii și nu numai. Dacă nu sunteți unii dintre milioanele de utilizatori WhatsApp, probabil folosiți Facebook Messenger (sau chiar ambele aplicații).

Acest lucru este este simplu pentru utilizatori care au un cont de Facebook, dar cei care nu au? Vestea bună este că nu trebuie să aveți un cont de Facebook pentru a utiliza aplicația Facebook Messenger.

Utilizare Messenger fără un cont de Facebook

Dacă credeți că este complicat să folosiți Messenger fără un cont de Facebook vă înșelați. Citiți cu atenție mai jos și vă veți convinge cât de simplu este să faceți acest lucru.

Utilizare Messenger fără un cont de Facebook instalare aplicatia

  1. Descărcați și instalați aplicația gratuită Facebook Messenger din App Store sau Paly Store.
  2. Lansați aplicația.
  3. Selectați „I don’t have a Facebook account” și faceți clic pe Continue.
  4. Faceți clic pe Continue din nou când vi se solicită ca Messenger să vă trimită un cod de verificare prin SMS.
  5. Introduceți numărul vostru de telefon și apăsați Continue.
  6. Dacă telefonul nu verifică automat codul din mesajul text, introduceți-l manual.

Dacă nu știți cum se trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Mesenger, trebuie să știți că acest lucru este foarte simplu de făcut. Fie că nu doriți să instalați aplicația Messenger, fie că nu știți cum se utilizează, și fără ia puteți trimite mesaje prietenilor voștri. Pentru mai multe detalii citiți acest articol. Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger.

Pentru utilizatori care nu știu să schimbe parola la contul de Facebook, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC.

Comments 1