Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger

Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger. Dacă nu doriți să folosiți aplicația separată Messenger pentru a trimite mesaje pe Facebook, atunci nu trebuie să o instalați. Vă vom arăta cum să trimiteți mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger.

Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger

A trecut ceva vreme de când Facebook și-a separat serviciul de Mesaje de aplicația web principală. Nu toată lumea este încântată de a utiliza două aplicații. Cu ajutorul acestui articol veți învăța cum să trimiteți mesaje fără aplicația Messenger, și să utilizați în continuare serviciul.

Trimite mesaje pe Facebook din browser

Versiunea web la Facebook este încă o soluție pentru cei care doresc să folosească serviciul Facebook Messenger fără a avea aplicația instalată, dar acum funcționează numai pe un PC sau un laptop, ceea ce nu este așa de util când nu sunteți acasă . Dacă utilizați un telefon sau o tabletă, veți fi trimiși direct la magazinul de aplicații pentru a descărca aplicația.

Timp în urmă, pe un telefon sau pe o tabletă, se putea ieși din magazinul Play la fereastra browserului normală. Apoi cu un simplu clic pe conversații se putea trimite mesaje în mod normal. Dar acest lucru nu mai funcționează.

Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger din telefon

Pe un PC sau laptop puteți lansa browser-ul web Firefox sau Chrome și navigați pe site-ul Facebook. Conectați-vă cu datele voastre, apoi selectați pictograma Messaging din bara de sus, și puteți trimite mesaje prietenilor.

Trimite mesaje pe Facebook cu aplicații terță

Puteți să schimbați o aplicație terță parte cu alta. Despre acest lucru vorbim în acest articol, cum se trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger. Pur și simplu pot fi persoane care nu le plac Messenger ca aplicație, sau li se pare grea de folosit.

Friendly este o aplicație, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, care poate fi folosită pentru a trimite mesaje pe Facebook. De asemenea utilizatorii de Android pot încerca, Lite Messenger.

Trimite mesaje pe Facebook fără aplicația Messenger Friendly

Dacă nu știți cum să ștergeți mesajele pe Facebook, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Șterge mesaje pe Facebook Android sau iPhone.