Șterge mesaje pe Facebook din telefon Android – iPhone

Șterge mesaje pe Facebook din telefon Android sau iPhone. Dacă doriți să ștergeți mesajele arhivate pe Facebook sunteți în locul potrivit. Mai jos veți vedea cum să faceți acest lucru foarte ușor și simplu.

Șterge mesaje pe Facebook din telefon Android - iPhone

Se întâmplă de multe ori să trimitem un mesaj unui prieten pe Facebook, și apoi să realizăm că nu trebuia trimis acel mesaj. Nu toți utilizatori de Facebook Messenger știe, dar mesajul trimis se poate șterge din conversație.

Chiar și WhatsApp are o caracteristică nouă, care vă permite să ștergeți un mesaj trimis înainte de a fi citit, din fericire nici Facebook nu a așteptat prea mult și a urmat exemplul.

Pentru utilizatori de Whatsapp avem un articol despre ștergerea mesajelor înainte de a fi citite aici. Șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite.

În momentul în care trimiteți un mesaj prin Facebook Messenger de pe un dispozitiv mobil, puteți apăsa și menține apăsat pe mesaj pentru a accesa o opțiune de ștergere, care va elimina mesajul din conversație.

Dar nu uitați că, mesajul va fi șters din conversație doar pentru voi, persoana la care ați trimis mesajul va putea citi acel mesaj. Va fi semnalat ca „your copy of the message„.

Cum se șterge mesaje pe Facebook mesajul din conversatie

Dacă doriți să schimbați parola contului vostru de Facebook, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC.

Iar dacă doriți să descărcați videoclipuri de pe Facebook, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru. Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop.