Șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite

Șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite. Se știe deja că aveți șapte minute pentru a șterge un mesaj de pe WhatsApp, cu condiția să nu fie citit, dar o soluție ușoară poate extinde acest timp. Vom vorbi despre cum se șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite, chiar și după ce limita de timp a trecut.

Șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite

Datorită schimbărilor recente pe WhatsApp, ștergerea unui mesaj trimis în grabă este simplu: atingeți și mențineți apăsat mesajul pentru al selecta, atingeți pictograma cu Coșul de gunoi, apoi alegeți „Delete for everyone„.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că ștergeți mesajul înainte de apariția a două semne albastre, semnalizând că mesajul a fost citit. Și veți avea unele explicații de făcut, dat fiind faptul că WhatsApp raportează în cadrul conversației că un mesaj a fost șters.

Șterge mesajele pe WhatsApp înainte să fie citite mesajele sterse

Deci, dacă trimiteți un mesaj și peste opt minute mai târziu, vă dați seama că mesajul nu trebuia trimis, este prea târziu de șters? Din fericire nu. Avem o soluție pentru ștergerea mesajelor WhatsApp trimise după limita de timp.

Șterge mesajele pe WhatsApp după limita de timp

  1. Dezactivați datele mobile și Wi-Fi
  2. Accesați Settings, Time and Date și setați data la o oră înainte ca mesajul să fie trimis
  3. Deschideți aplicația WhatsApp, găsiți și selectați mesajul, atingeți pictograma cu Coșul de gunoi și alegeți „Delete for Everyone
  4. Activați datele mobile și Wi-Fi și setați ora și data la normal pentru ca mesajul să fie șters de pe serverele WhatsApp

 

Dacă sunteți interesați de mai multe trucuri pentru Whatsapp, avem un articol dedicat acestui subiect. Trucuri utile pentru Whatsapp care trebuiesc știute.