Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC. În ultimul timp 50 de milioane de conturi Facebook au fost atacate în urma unor încălcări a securității, vă vom explica modul în care puteți schimba parola la Facebook pe telefon laptop sau PC, ca să fiți în siguranță.

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC

Facebook a luat deja măsuri pentru a asigura cele 50 de milioane de conturi afectate. În cazul în care contul vostru a fost afectat, veți fi deconectați automat de la serviciu și vi se va solicita să vă conectați din nou.

Deoarece conturile au fost accesate printr-un defect în funcția „View as„, utilizatorii nu au fost obligați să își schimbe parolele. Cu toate acestea, dacă bănuiți că cineva a obținut acces la la contul vostru, merită să vă schimbați parola pentru a vă asigura că nimeni nu are acces la cont.

Schimbă parola la Facebook

Pe laptop sau PC

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC cont setari

Pentru a schimba parola la Facebook din browser pe PC sau laptop, faceți clic pe pictograma săgeată în jos din partea dreaptă sus și selectați Settings. Selectați fila Security and Login, apoi faceți clic pe Edit lângă Change your password.

Vi se va cere să introduceți vechea parolă, apoi să introduceți o nouă parolă și apoi să confirmați parola nouă înainte de a da clic pe Save changes.

Android

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC noua parola

Pe un telefon sau o tabletă Android deschideți aplicația Facebook și atingeți pictograma cu trei rânduri din partea dreaptă sus. Derulați în jos și selectați Settings and Privacy, apoi Settings. Veți găsi Security and login în secțiunea Security faceți clic pe aceasta, apoi selectați Change password Login.

La fel ca în contul pe PC, va trebui să introduceți parola veche, parola nouă, să confirmați noua parolă și apoi să selectați Save changes.

Pe iPhone sau iPad

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC iPhone sau iPad

Pe un dispozitiv iOS, procesul este aproape identic cu cel din Android, cu excepția faptului că pictograma cu trei rânduri este mai de jos. Apăsați acest lucru, apoi alegeți Settings and Privacy > Settings > Security and login > Change password.

Introduceți parola veche, parola nouă de două ori, apoi apăsați Save changes.

Deconectare Facebook de pe telefon

Din fericire, este ușor să vă deconectați de pe toate dispozitivele și vă recomandăm să vă schimbați parola, urmând instrucțiunile de mai sus, pentru a vă menține în siguranță contul Facebook.

Android

Schimbă parola la Facebook pe telefon laptop sau PC deconectare messenger

Procesul este aproape exact același în aplicația Facebook pentru Android: atingeți pictograma cu trei rânduri din partea dreaptă sus și alegeți Settings and Privacy > Settings > Security and Login. În partea de sus a paginii este o secțiune „Where you’re logged in” faceți clic pe „See more below” de mai jos pentru a vedea lista completă.

Pentru deconectare atingeți cele trei puncte în partea laterală și selectați „Not you” sau derulați în jos și selectați „Log out of all sessions„.

Pe iPhone sau iPad

Singura diferență aici între aplicația mobilă pentru iOS și Android (de mai sus) este faptul că accesați setările prin pictograma cu trei rânduri din dreapta jos și nu din partea dreaptă sus.

După aceea, procesul este același, deci alegeți Settings and Privacy > Settings > Security and Login > Where you’re logged in > See more > Log out of all sessions.

Dacă doriți să descărcați video de pe Facebook, avem un articol care explică acest lucru pas cu pas aici. Descarcă video de pe Facebook.

Comments 7

 • Salutări !

  Cum se poate face ca să utilizez ACELAȘI cont de Facebook pe două (sau chiar pe trei) terminale diferite – pe Laptop, pe Smartphone și pe Tabletă ? – deoarece pe Laptop mă lasă să mă conectez, ÎNSĂ pe celelalte terminale (Smartphone și Tabletă) – de fiecare dată după ce introduc parola –

  îmi spune parolă incorectă”, apoi mă determină să-mi găsească contul după adresa de e-mail sau după numărul de telefon, îmi trimite acolo pe e-mail un cod – pe care mă îndrumă să-l introduc pentru a reseta parola, apoi trebuie să creez o parolă nouă, abia apoi să mă reloghez. Iar toți acești pași trebuie să-i fac și la Tabletă.

  Din ce cauză se întâmplă asta pe Smartphone și pe Tabeltă, iar pe Laptop nu !?

  Înțeleg că pe cele două terminale aplicația Facebook este o aplicație ce rulează un program/soft programat-algoritmat în baza unor parametrii pre-stabiliți, dar pe Laptop mă lasă să mă conectez fără probleme – de ce oare ?

  Doar fiindcă pe Laptop utilizez un browser web ? Am încercat să mă loghez din browserul web al Smartphone-ului (Internet Explorer) pe Facebook și am constatat că îmi zice tot „parola incorectă”. Mai mult decât atât, am tastat sus în browser : «« web.facebook.com »» , DAR mi-l transformă în versiunea mobilă : «« m.facebook.com »» .

  Întrebarea mea este :

  – Cum pot folosi ACELAȘI cont de Facebook pe cele două sau trei terminale DIFERITE – dar ÎN ACELAȘI TIMP , fără să am probleme la conectare ???

  Trebuie cumva DOAR dintr-un singur loc să intru și să schimb parola cumva , pentru ca mai apoi să nu fie afectate și celelalte terminale atunci când vreau să mă loghez într-o sesiune nouă, sau cum se poate face !? – fiindcă nu îi dau deloc de cap !

  Om Bun, vă rog să mă ajutați cu multiple variante !

  Aștept cu interes curând răspunsul Dumneavoastră !

  Mulțumesc anticipat,

  Cu considerație !

  • Salutare.
   Normal nu ar trebui să ai probleme dacă te conectezi cu mai multe dispozitive simultan. Asta dacă nu cumva ai setat în contul tău de Facebook Autentificarea cu doi factori. Dacă ai activat acest lucru va trebui să dezactivezi, în acest mod Facebook va memoriza dispozitivele cu care te conectezi. Mergi la setări în contul de Facebook apoi la Securitate și conectare.

   Acolo vei vedea și dispozitivele care au fost conectate la contul tău. Va trebui să intri la Folosește autentificarea cu doi factori, de acolo va trebui să dezactivezi această opțiune. După ce te conectezi cu cate dispozitive vrei, poți activa din nou autentificarea cu doi factori. De asemenea verifică și opțiunea Primește alerte despre conectări necunoscute.

 • Salutări !

  Om Bun, vă rog publicați comentariul detaliat pe care vi l-am trimis ieri după-amiază [10.02.2019] – pentru a avea și alții oportunitatea de a-și rezolva cu brio aceste nedumeriri cu care s-ar putea confrunta vreodată și intrând aici pe site așa cum am intrat și eu – să poată găsi toate detaliile mărunte care îi vor ajuta conducându-i în a-și rezolva problemele tehnice provocate de negăsirea unei soluții optime la modul prompt și prin pașii necesari.

  Vă mulțumesc pentru înțelegere,

  Cu considerație pentru întreaga muncă pe care o depuneți !

 • Om Bun, vă rog publicați comentariul detaliat

  Ne pare foarte rău, dar nu publicăm comentarii care conțin text sau link-uri din alte site-uri, comentariul a fost șters automat.

 • Ptimesc mesaje pe tableta, dar nu si pe leptop. Ce trebuie sa fac?

 • Buna. Am schimbat telefonul si m-am delogat de la fb de pe tel vechi. Pe telul nou nu primesc acel sms de autentificare si nu ma lasa sa intru in cont dupa ce bag nr tel si parola fara acel sms. Va rog ajutor. Cum pot anula sa nu imi mai trebuiasca acel sms? Multumesc mult

  • Bună. Va trebui să te conectezi cu un PC sau laptop cu care te-ai mai conectat în trecut la Facebook, apoi poți adăuga un număr nou de telefon. Dacă ai posibilitatea conectează-te de pe telefonul vechi și dezactivează în cont autentificarea cu doi factori, așa te vei putea conecta cu cel nou. În cel mai rău caz contactează pe cei de la Facebook.