Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop

Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop. Facebook este o rețea de socializare foarte bogată dacă vorbim de videoclipuri, iar multi dintre voi cu siguranță sunt în căutarea unei metode de a descărca videoclipurile de pe Facebook. Mai jos vom vedea câteva metode de a descărca video de pe Facebook cu programe sau direct online.

Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop

Descarcă video de pe Facebook online

Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop

Utilizând un site web cum ar fi FBDOWN.net, puteți descărca videoclipuri de pe Facebook foarte ușor . Mai jos vedeți cum să faceți acest lucru .

  • Cautați pur și simplu un videoclip pe care doriți să îl descărcați de pe Facebook și faceți clic pentru a începe redarea acestuia.
  • Faceți clic dreapta pe videoclip și dați clic pe „Show video URL„, apoi copiați link-ul de adrese URL afișat pe pagină.
  • Mergeți pe FBDOWN.net și lipiți linkul URL în câmpul din partea superioară a paginii și apăsați pe „Download„.

Descarcă videoclipuri de pe Facebook cu Parallels Toolbox

Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop Parallels Toolbox video download

Dacă doriți să vă asigurați că beneficiați de o experiență sigură și de calitate, vă recomandăm să achiziționați un software pentru descărcările voastre video.

Parallels Toolbox oferă un număr uriaș de instrumente utile pentru o varietate de sarcini pe computerul vostru, dintre care una este abilitatea de a descărca videoclipuri de pe Facebook, YouTube, Instagram etc.

Acest software de încredere a fost verificat și este sigur, vine cu o mare varietate de caracteristici pe care le puteți citi pe site-ul lor aici. Parallels toolbox este disponibil pentru Mac și Windows și este la un preț de 20 dolari pe an pentru toate instrumentele incluse.

Descarcă video de pe Facebook online pe PC sau laptop Parallels Toolbox

Odată ce ați descărcat și instalat Parallels Toolbox, deschideți programul și atingeți opțiunea „Download Video„. Va apărea o nouă fereastră și vă va cere să renunțați sau să inserați o legătură în zona desemnată. Faceți clic dreapta pe videoclip și apăsați pe „Show video URL„, copiați adresa URL a videoclipului și inserați-l în acest spațiu. Acum videoclipul se va descărca și va fi salvat pe computer.

Dacă doriți să descarcați videoclipuri de pe Youtube pe Android, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Descarcă videoclipuri de pe Youtube pe Android .