Ștergere Snapchat din telefon Android sau iPhone

Ștergere Snapchat din telefon Android sau iPhone. Dacă nu știți cum puteți șterge aplicația Snapchat din telefon, citiți în continuare acest articol.

Ștergere Snapchat din telefon Android sau iPhone

În acest articol vă voi explica pas cu pas cum puteți șterge aplicația Snapchat de pe un dispozitiv Android sau iOS. Mă voi concentra în principal pe procedura care vă permite să dezinstalați aplicația din telefon, dar vă voi explica și cum puteți șterge un cont Snapchat definitiv (în caz că nu știți cum să faceți acest lucru). De asemenea, în ultima parte a articolului, vă voi explica cum să ștergeți conversațiile Snapchat. Tot ce trebuie să faceți este să citiți și să puneți în practică următoarele instrucțiuni.

Ștergere Snapchat din telefon Android sau iPhone

Vă întrebați care este modul de ștergere Snapchat din telefon Android sau iPhone? Ei bine, trebuie să știți că aceasta este o operație foarte simplă, mai jos veți găsi toate instrucțiunile atât pentru Android, cât și pentru iPhone (și iPad).

Ștergere Snapchat pe Android

Ștergere Snapchat din Android

Dacă doriți să ștergeți Snapchat de pe un dispozitiv Android, puteți face acest lucru accesând ecranul principal al dispozitivului sau sertarul cu aplicații (ecranul care conține pictogramele tuturor aplicațiilor) și puteți continua direct de acolo.

Deci, accesați ecranul de pornire sau sertarul dispozitivului vostru Android, căutați pictograma Snapchat și țineți degetul apăsat pe ea. Apoi trageți pictograma în coșul de gunoi care apare în partea de sus (pe unele dispozitive poate apărea un meniu contextual cu opțiunea Dezinstalare).

Cu toate acestea, atunci când vi se cere să confirmați dezinstalarea, apăsați butonul OK sau Da în caseta care apare pe ecran.

În mod alternativ, puteți face același lucru din setările Android. Pentru a face acest lucru, porniți aplicația Setări (apăsând pe pictograma roată din ecranul de pornire), apăsați pe elementul Aplicații, atingeți pictograma Snapchat care este prezentă în lista cu toate aplicațiile instalate pe dispozitiv și, apăsați butonul Dezinstalați. Simplu, nu?

O altă posibilitate este din Magazin Play. În acest caz, pentru dezinstalare, deschideți Magazin Play apăsând pe pictograma în formă de triunghi de pe ecranul principal, apoi atingeți butonul () situat în stânga sus și din meniul afișat atingeți pe Aplicațiile și jocurile mele.

Apoi, căutați pictograma Snapchat în lista de aplicații, apăsați pe ea și apăsați butonul Dezinstalați de pe noul ecran deschis. Apoi, confirmați operația apăsând butonul OK din caseta care apare pe ecran.

Ștergere Snapchat pe iPhone

dezinstalare Snapchat de pe iPhone

Pe iPhone (sau iPad), procedura de ștergere Snapchat este la fel de simplă ca cea văzută anterior pentru Android. Deci, puteți acționa direct din ecranul de pornire sau din setările iOS.

Dacă doriți să dezinstalați aplicația Snapchat de pe ecranul dispozitivului, căutați pictograma Snapchat, țineți degetul apăsat pe ea și, în meniul care se deschide, selectați elementul Ștergeți aplicația. Apoi confirmați alegerea, atingeți pe Ștergeți la mesajul care apare pe ecran.

Dacă preferați să dezinstalați aplicația din setările iOS, apăsați pictograma Configurări din ecranul principal, accesați meniul General> Stocare iPhone și așteptați încărcarea listei cu toate aplicațiile instalate. Apoi căutați pictograma Snapchat, atingeți pe ia, și atingeți pe Dezinstalați aplicația sau atingeți pe Ștergeți aplicația.

În primul caz, trebuie să confirmați operația apăsând pe elementul Dezinstalați aplicația din meniul deschis, această procedură vă permite să faceți loc în memoria dispozitivului, dar în același timp păstrează toate datele atribuibile aplicației. Dacă s-ar putea să vă intereseze reinstalarea aplicației Snapchat pe viitor, puteți opta pentru această soluție.

Dacă atingeți pe Ștergeți aplicația, veți șterge Snapchat și toate datele atribuibile aplicației. Dacă optați pentru această opțiune, trebuie să confirmați alegerea atingând pe elementul Ștergeți aplicația din meniul care s-a deschis.

Ștergere cont Snapchat definitiv

Ștergere cont Snapchat definitiv

Nu știți care este modul de ștergere cont Snapchat definitiv? Ei bine, mai jos vă voi explica pe scurt cum să procedați direct de pe site-ul Snapchat.

  • De pe smartphone sau tabletă – accesați această pagină și conectați-vă la contul vostru Snapchat, tastați numele de utilizator și parola și atingeți pe butonul galben Conectare. După conectare, tastați din nou parola contului vostru în câmpul text corespunzător, apăsați butonul Continuă și ați terminat. După 30 de zile, contul va fi șters pentru totdeauna (cu excepția cazului în care decideți să vă conectați din nou la cont).
  • De pe calculator – accesați această pagină și conectați-vă la contul vostru completând câmpurile cu numele de utilizator și parola și dați click pe butonul Conectare. După conectare, tastați din nou parola contului în câmpul text corespunzător și faceți click pe butonul Continuă. Dacă nu vă conectați din nou la cont, contul va fi șters după 30 de zile.

Ștergere conversații Snapchat

Ștergere conversații Snapchat

Ați ajuns în acest articol nu cu scopul de a dezinstala aplicația Snapchat sau de a șterge contul, ci cu intenția de a afla cum să ștergeți conversațiile de pe Snapchat? Ei bine, mai jos veți găsi cum să faceți acest lucru.

Deci, conectați-vă la contul vostru Snapchat în aplicația oficială a serviciului pentru Android sau iOS, apăsați butonul Conversație situat în partea stângă jos și, după ce ați găsit conversația care vă interesează, atingeți pe ia.

După ce ați deschis conversația, țineți degetul apăsat pe mesajul pe care doriți să îl ștergeți, atingeți elementul Șterge din meniul deschis și confirmați operația apăsând pe butonul Șterge conversația.

Rețineți că persoana va ști că ați șters un mesaj pe care l-ați trimis, chiar dacă nu poate citi conținutul.