Cum se blochează o persoană pe Snapchat

Dacă doriți să blocați o anumită persoană care răsfoiește feedul vostru Snapchat, caracteristica Block este prietenul vostru. Mai jos vedem cum se blochează o persoană pe Snapchat.

Cum se blochează o persoană pe Snapchat

Snapchat poate fi o modalitate excelentă de a vă împărtăși aventurile cu prietenii și familia, dar din când în când, unele persoane depășesc măsura. Dacă este cazul, atunci cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să le blocați. Vă vom arăta câțiva pași rapizi și cum se blochează o persoană pe Snapchat.

Actualizează aplicația

Înainte de a începe, este o idee bună să vă asigurați că executați cea mai recentă versiune de Snapchat, deoarece caracteristicile se schimbă în mod regulat. Accesați aplicația Magazin Play sau App Store de pe telefon și verificați dacă există actualizări disponibile. Dacă da, asigurați-vă că le aplicați imediat, deoarece acestea includ adesea îmbunătățiri de securitate.

Ce face de fapt blocarea?

Snapchat afirmă că „Dacă blocați un prieten, el nu va mai putea să vă vadă , sau să vă trimită poze și mesaje”.

Este diferit de funcția Remove Friend, care elimină persoana din feedul vostru de conținut privat, dar le permite în continuare să vadă tot ce publicați.

Persoana va ști că este blocată?

Nu. Snapchat nu va informa direct persoana că a fost blocată.

Cum se blochează o persoană pe Snapchat

Deschideți aplicația, apoi apăsați pe pictograma Friends din colțul din stânga jos. Din lista care apare, atingeți pe persoana care doriți să o blocați. Când fereastra de chat se deschide, apăsați pe cele trei linii din colțul din stânga sus. Acest lucru aduce un meniu cu diferite setări, dintre care unul este Block.

Apăsați această opțiune și vi se va afișa o casetă de dialog care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să blocați persoana în cauză. Dacă da, apăsați butonul Block, dar dacă vă răzgândiți, Cancel este de asemenea disponibil.

Asta e. Acum persoana cu probleme nu va mai putea să vă contacteze prin serviciul de mesagerie.

Pot să deblochez persoana dacă mă răzgândesc?

Dacă veți considera că merită deblocarea, este ușor de făcut acest lucru.

Deschideți aplicația și apăsați pe pictograma Profile în colțul din stânga sus. Apoi apăsați pe pictograma Settings din colțul din dreapta sus. Din opțiunile care apar, derulați în jos până când găsiți Blocked.

Apăsați pe aceasta și veți vedea o listă a tuturor persoanelor care în prezent sunt excluse de voi. Pentru a le debloca pur și simplu apăsați X de la dreapta numelui, confirmați că doriți să le deblocați și lucrurile vor reveni la normal.

Dacă nu știți cum să blocați o persoană pe Facebook, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Blocare mesaje pe Facebook sau cum blochezi o persoană.

Cum se blochează o persoană pe Snapchat
4.4 (13) 87.69%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *