Blocare mesaje pe Facebook sau cum blochezi o persoană

Blocare mesaje pe Facebook . Nu toți utilizatori știu de blocarea mesajelor pe Facebook sau chiar de blocarea unui cont. Vă vom arăta cum să blocați aceste conturi rapid și ușor pe PC, Android, iPhone, sau tabletă.

Blocare mesaje pe Facebook sau cum blochezi o persoana

Social media poate fi o modalitate excelentă de a interacționa și de a face schimb de idei cu oameni din întreaga lume. Din păcate, acesta poate fi, de asemenea, un loc în care comentatorii vă bombardează cu comentarii nefolositoare și, deseori, neplăcute.

Nu este nevoie să vă ștergeți contul din aceste motive, deoarece Facebook include o caracteristică care poate bloca aceste persoane, și vom explica cum puteți bloca anumite conturi de Facebook.

Desigur, dacă credeți că puteți sta fără Facebook, urmați ghidul nostru despre cum să ștergeți contul de Facebook.

Blocare mesaje pe Facebook cum blochezi un cont?

Dacă utilizați Facebook printr-un browser web, atunci acesta este modul de a  căpa de supărări.

Deschideți browserul și navigați la pagina Facebook. După ce v-ați conectat, căutați un cerc cu semnul de întrebare în interiorul acestuia. Acesta va fi în colțul din dreapta sus al ecranului.

Faceți clic pe aceasta și veți fi prezentat cu un meniu derulant. Selectați Privacy.În pagina următoare veți vedea mai multe secțiuni. Primul ar trebui să fie Privacy. Aici faceți clic pe opțiunea See more privacy settings.

Acum, uitați-vă în coloana din stânga, unde veți vedea o secțiune intitulată Blocking. Faceți clic pe acest lucru.În fereastra principală există secțiunea de blocare. În cadrul acestuia este o casetă de text. Introduceți numele utilizatorului pe care doriți să îl ștergeți, apoi faceți clic pe butonul Block.

Confirmați că persoana corectă trebuie să fie blocată, apoi faceți clic pe Block din nou pentru a finaliza procesul.

Blochezi prietenii pe Facebook pe iPhone sau iPad

Deschideți aplicația, apoi apăsați pe pictograma cu trei rânduri din colțul din dreapta jos. Din meniul care apare, derulați în jos până când găsiți Settings & Privacy. Apăsați acest lucru apoi selectați Settings.

Derulați în jos până la secțiunea marcată „Privacy„, apoi apăsați pe Blocking.În pagina următoare, apăsați pe opțiunea Add to blocked list.Vi se va cere să introduceți un nume, apoi din lista de contacte care apare atingeți opțiunea Block de lângă persoana care vă provoacă durere de cap.

Blocare mesaje sau cont Facebook pe Android

Deschideți aplicația Facebook, apoi apăsați pe pictograma cu trei rânduri din colțul din dreapta sus, apoi derulați în jos și selectați Settings & Privacy.Apoi apăsați pe Settings, apoi derulați în jos până când găsiți secțiunea Privacy, în care veți vedea opțiunea Blocking.

Atingeți acest lucru, selectați Add to Blocked List, introduceți numele persoanei pe care doriți să o eliminați, apoi apăsați butonul Block de lângă numele acesteia.

Pentru mai multe sfaturi despre menținerea sub control a contului social media, citiți cum să descărcați datele de pe Facebook: Ce știe Facebook despre mine?