Cum să descarci datele de pe Facebook: Ce știe Facebook despre mine?

Îngrijorat de ce date deține Facebook despre tine? Există o modalitate foarte ușoară de a afla. Vedem cum să descarci datele de pe Facebook: Ce știe Facebook despre mine?

Facebook se află în cărțile proaste ale publicului după recoltarea datelor din Cambridge Analytica, ceea ce înseamnă că mulți utilizatori au în vedere ștergerea conturilor lor, în timp ce alții sunt preocupați de datele pe care rețeaua socială le are asupra lor.

Cum să descarci datele de pe Facebook: Ce știe Facebook despre mine?

Chiar dacă ștergeți contul nu ajuta la nimic compania a confirmat că vă poate urmări cu cont sau fără.

Când vizitați un site sau o aplicație care utilizează serviciile noastre, primim informații chiar dacă sunteți deconectat sau nu aveți un cont Facebook. Acest lucru se datorează faptului că alte aplicații și site-uri nu știu cine folosește Facebook „, a declarat David Baser, directorul companiei de gestionare a produselor.

Aceste date includ adrese IP, informații despre browser și sistemul de operare, adresa site-ului web sau a aplicației, cookie-uri și identificatori de dispozitive și sunt utilizate pentru a îmbunătăți serviciile și securitatea companiei.

Există o modalitate foarte simplă de a obține o copie a tuturor datelor pe care Facebook le are asupra voastră și înarmați cu acest lucru, după vă puteți gîndiți dacă preferați să ștergeți contul sau să luați măsuri corespunzătoare.

Amintiți-vă că nu este doar faptul că Facebook deține informațiile voastre: dezvoltatorii de aplicații de la terți știu și mai mult despre voi decât probabil credeți.

Cum să descarci datele de pe Facebook

datele de pe Facebook

  1. Conectați-vă la Facebook în browserul vostru.
  2. Atingeți săgeata în jos din partea dreaptă sus a ferestrei și alegeți Setări
  3. În partea de jos a paginii Setări generale de cont este un link către „Descărcați o copie a datelor  Facebook” faceți clic pe acesta.
  4. Faceți clic pe butonul verde „Porniți arhiva mea
  5. Introduceți parola voastră la Facebook și faceți clic pe Trimiteți
  6. Din nou, dați clic pe „Porniți arhiva mea”
  7. Facebook va strânge datele voastre și va trimite un e-mail la adresa pe care o deține contul odată ce fișierul este gata de descărcat. Verificați căsuța de e-mail și rețineți că acest fișier va fi disponibil pentru descărcare numai pentru câteva zile.