Schimbare nume de utilizator pe Snapchat

Schimbare nume de utilizator pe Snapchat. În acest articol vom vorbi despre cum puteți pune un nou nume de utilizator pentru contul de Snapchat.

Schimbare nume de utilizator pe Snapchat

Regretați numele de utilizator pe care l-ați ales când v-ați înscris pentru prima oară pe Snapchat? Aplicația a devenit rapid populară după lansarea sa în 2011, și mulți oameni s-au înscris fără să știe ce nume de utilizator să utilizeze, multi au folosit nume amuzante sau jenante.

Dacă ați încercat să găsiți o modalitate de a schimba numele de utilizator în aplicație, dar nu vă puteți da seama cum să faceți acest lucru, citiți în continuare acest articol. Din nefericire, din motive de securitate, Snapchat nu vă permite să vă schimbați numele de utilizator.

Cu toate acestea, vă oferă opțiunea de a modifica numele. Numele vostru este ceea ce ați introdus atunci când ați creat pentru prima dată contul, înainte de a alege un nume de utilizator. Snapchat preia numele de utilizator și îl afișează atunci când postați sau trimiteți fotografii prietenilor. Mai jos veți vedea cum să modificați numele de utilizator.

Schimbare nume de utilizator pe Snapchat

Mai întâi, conectați-vă la aplicația Snapchat și derulați în jos pentru a vă accesa profilul personal, și faceți click pe numele vostru. Modificați așa cum doriți (puteți șterge numele de familie sau puteți adăuga emoji etc.). Odată ce sunteți mulțumit de numele vostru, faceți click pe Save. Dacă totul este corect, va apărea noul nume.

Schimbare nume la prieteni pe Snapchat

De asemenea, puteți schimba numele prietenilor voștri, dacă numele lor este greu de recunoscut. Accesați lista de contacte și faceți click pe numele pe care doriți să îl modificați. Faceți click pe pictograma Settings, iar în fereastra nouă care apare, selectați Edit name.

Modificați numele așa cum vă place, apoi faceți click pe Save. Acest lucru nu va avea niciun efect asupra modului în care apar numele prietenilor voștri pentru alte persoane și nu li se va informa că le-ați schimbat numele.

Crează cont de Snapchat nou

Alternativ, dacă nu vă place propriul nume de utilizator, puteți crea un cont nou. Mai întâi, accesați setările, derulați în jos și deconectați-vă de la cont. Apoi, faceți click pe Sign Up, alegeți numele de utilizator și asigurați-vă că vă înregistrați cu un nou e-mail. După ce ați terminat acest pas, derulați în jos pentru a avea acces la profilul vostru și faceți click pe Add Friends.

Vă recomandăm să utilizați opțiunea Share username, deoarece este probabil cel mai simplu. Tot ce trebuie să faceți este să dați click și să trimiteți numele de utilizator tuturor prietenilor folosind aplicația preferată (Messenger, WhatsApp etc.). Apoi trebuie să adăugați prietenii înapoi în listă alegând opțiunea Added me.

Dacă nu doriți să așteptați ca prietenii să vă adauge în listă, puteți, de asemenea, să importați direct contactele de pe telefon sau să introduceți manual numele de utilizator al prietenilor.

Șterge cont de Snapchat definitiv

Odată ce noul cont este gata de utilizare, nu uitați să îl ștergeți pe cel vechi, sau prietenii voștri pot deveni confuzi. Acum, ieșiți din aplicație, deoarece aveți nevoie de un browser web pentru a șterge contul. Accesați acest link, pe pagina care se deschide în browser introduceți numele de utilizator și parola pentru conectare. Vor apărea mai multe opțiuni, selectați Delete my account.

Odată ce ați făcut click, vi se va solicita să confirmați acțiunea prin reintroducerea parolei, apoi faceți click pe Continue. Veți vedea o pagină de confirmare, aceasta vă informează că contul vostru a fost dezactivat. Dacă vă răzgândiți și doriți să vă întoarceți la vechiul cont, aveți timp 30 de zile să îl reactivați.

Dacă nu știți cum să blocați o persoană pe Snapchat, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum se blochează o persoană pe Snapchat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *