Folosește Snapchat pe calculator sau laptop

Folosește Snapchat pe calculator sau laptop. Cine folosește Snapchat? Ei bine, Snapchat-ul este folosit de foarte mulți tineri din întreaga lume chiar și de politicienii din afară. Aplicația Snapchat poate fi folosită pe Android și iOS, iar cu ajutorul acestui articol veți învăța cum o puteți folosi pe un PC sau laptop.

Folosește Snapchat pe calculator sau laptop

Evan Spiegel, directorul la Snapchat spune că aplicația are peste 100 de milioane de utilizatori zilnic, care sunt conectați în jur de 25-30 de minute pe zi. Dar din păcate, aplicația a fost limitată doar pentru telefoane, până când Bluestacks a venit în ajutorul utilizatorilor de Windows.

Folosește Snapchat pe calculator sau laptop: Instalează Bluestacks

Folosirea emulatorului pe un calculator sau laptop este foarte simplă, descărcați fișierul de 298 MB de pe site-ul oficial și rulați programul de instalare, apoi veți avea emulatorul instalat.

Treceți prin procesul de configurare și conectați aplicația Bluestacks la contul vostru Google care îl folosiți pe telefonul Android. După ce ați terminat instalarea, mergeți la Magazinul Google Play și descărcați aplicația Snapchat.

Folosește Snapchat pe calculator sau laptop Instalează Bluestacks

Cum folosești Snapchat pe PC sau laptop

Pentru a utiliza Snapchat, veți avea nevoie de o cameră web conectată la computer. Cu toate acestea, veți putea să vizualizați postările publicate de utilizatori normali și, de asemenea, postările persoanelor de contact (pentru acest lucru trebuie să fiți conectați la internet).

Rețineți, dacă nu aveți o cameră web, veți primi mai multe erori, dar dacă faceți clic de mai multe ori pe „Cancel„, veți putea să utilizați aplicația.

Dacă aveți o cameră web, pur și simplu faceți clic pe butonul central din aplicație pentru a face o poză sau, țineți apăsat pe buton pentru a înregistra un videoclip. Veți avea nevoie și de un microfon pentru acest lucru, dar având în vedere că majoritatea camerelor web de astăzi au un microfon încorporat, nu ar trebui să fie o problemă.

Dacă nu știți cum se blochează o persoană pe Snapchat, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum se blochează o persoană pe Snapchat.