Rezolvare meniul Start din Windows 10 nu funcționează

Rezolvare meniul Start din Windows 10 nu funcționează. Dacă meniul Start se blochează în Windows 10 și nu puteți să dați clic pe nimic, avem o soluție rapidă pentru a rezolva problema și pentru a face meniul Start să funcționeze din nou.

Rezolvare meniul Start din Windows 10 nu funcționează corect

Windows 10, cu siguranță din experiența mea, a fost și este cel mai de încredere sistem de operare de la Microsoft. În acest timp de când este Windows 10 mulți utilizatori au observat probleme cum ar fi blocarea meniului Start, dar și alte probleme.

Din nefericire, o problemă care persistă pe unele PC-uri și laptop-uri este meniul Start blocat. La pornirea computerului, meniul Start se va deschide, dar totul se blochează și nu puteți face clic pe aplicații.

Vestea bună este că rezolvarea acestei probleme este relativ ușoară, atât timp cât aveți o tastatură. Aceasta va fi o problemă pentru cei cu tablete Windows 10, cum ar fi Microsoft Surface, cu excepția cazului în care ați cumpărat de asemenea o tastatură pentru aceasta.

În esență, va trebui să utilizați comanda rapidă CtrlShiftEsc pentru a deschide Managerul de activități.

Faceți clic pe More details din partea de jos pentru a afișa lista completă a proceselor în execuție. Găsiți Windows Explorer în listă, faceți clic dreapta pe el și alegeți Restart.

Rezolvare meniul Start din Windows 10 nu funcționează task manager

Windows Explorer este principala interfață la Windows, așa că repornit va remedia problema: ar trebui să vedeți meniul Start și bara de activități că dispare și apoi să apară din nou. Apoi, totul ar trebui să funcționeze normal. Dacă problema revine, repetați procesul pentru a debloca meniul Start.

Dacă doriți să eliminați aplicația Xbox din Windows 10, găsiți un articol dedicat acestui subiect. Cum elimini aplicația Xbox din Windows 10. Iar dacă calculatorul merge greu puteți citi acest articol pentru a rezolva problema. Ce să fac să meargă calculatorul mai repede?

Comments 2