Programe de editat poze pe PC sau laptop

Programe de editat poze pe PC sau laptop. Cauți un program gratis de editat fotografii? Programe pentru editarea pozelor sunt foarte multe pe internet.

Programe de editat poze pe PC sau laptop

Programe de acest gen sunt disponibile pentru Windows, MacOS și Linux, de asemenea unele dintre ele sunt gratuite iar altele la plată. Unele sunt pentru profesioniști și includ foarte multe funcții avansate.

Iar altele sunt potrivite în toate scopurile și pot fi folosite fără probleme chiar și de cei mai puțin experți în domeniu. Pe scurt, cu siguranța veți găsi programul ideal de editat poze.

GIMP

Cel mai bun program de editat poze gratuit. Dacă nu ați auzit niciodată de GIMP și nu știți ce face acest program, este suficient să spunem că este considerat de mulți ca fiind cel mai bun program pentru editarea fotografiilor și este gratuit. Desigur, nu oferă foarte multe caracteristici avansate așa cum oferă programele la plată, dar pentru cei care nu au nevoi foarte avansate, aceasta poate fi o soluție ideală mai ales că programul este gratis.

Programul este disponibil pentru toate platformele (Windows, MacOS și Linux) și include toate instrumentele de bază pentru editarea fotografiilor (redimensionarea imaginilor, tăierea, îmbinarea, corectarea erorilor etc.) plus o serie de filtre avansate care pot fi ușor utilizate chiar și de cei mai puțin pricepuți. Pentru download click aici.

Photoshop

Când vine vorba de programe de editat poze, este imposibil să nu te gândești imediat la Photoshop. Acesta este fără îndoială cel mai bun program de editare foto de pe piață. Photoshop face posibilă modificarea fotografiilor digitale în orice mod: de la corecții simple la cele mai frecvente erori, cum ar fi ochii roșii, lumină scăzută etc.

Programul include o gamă largă de efecte pentru imagini care pot fi folosite cu ușurință chiar și de către cei care nu sunt experți în grafică și care doresc să se apropie de această lume. Programul nu este gratuit dar poate fi folosit gratuit timp de 7 zile. Acesta este compatibil cu Windows și MacOS. Pentru download click aici.

AfterShot Pro

Un alt program de editare poze și ușor de folosit este AfterShot Pro. Acesta este compatibil cu Windows și MacOS pentru editarea avansată a fotografiilor. Programul este la plată, dar este disponibil într-o versiune gratuită de încercare care vă permite să testați toate funcțiile pentru o perioadă de 30 de zile.

AfterShot Pro permite fotografilor profesioniști să își organizeze fotografiile, să editeze imagini în diverse moduri și să modifice imaginile RAW obținute cu camerele digitale. Acesta vă permite să organizați fotografii în foldere și, de asemenea, acceptă metadate EXIF. Pentru download click aici.

Paint .Net

Paint .Net este un program de editat poze cu multe opțiuni utile, acesta este compatibil cu toate versiunile de Windows, și ajută utilizatorii la modificarea imaginilor digitale.

Este într-adevăr o versiune mai avansată la Paint din Windows (deși nu are nicio legătură cu Microsoft), care comparativ cu aceasta oferă un set de filtre (cum ar fi cel pentru a elimina ochii roșii, efectul sepia etc.), abilitatea de a regla luminozitatea, culoarea și contrastul fotografiilor și capacitatea de a retușa fotografii care acționează pe mai multe nivele. Pentru download click aici.

PhotoScape

Photoscape este un program gratuit pentru Windows care vă permite să modificați fotografiile digitale la 360 de grade printr-o serie de instrumente care pot satisface diferite nevoi. Programul vă permite să vizualizați și să catalogați fotografii digitale în toate formatele de fișiere, să redenumiți imagini, să creați colaje și să retușați fotografii utilizând diverse filtre.

Principalul avantaj al acestui program (oferă funcții mult mai simple decât Photoshop și GIMP pentru editarea fotografiilor) este acela că poate fi folosit cu ușurință chiar și de cei care nu au folosit niciodată un program de editare. Pentru download click aici.

InfranView

IrafnView este un program gratuit de modificat imagini pentru Windows, acesta vă permite să editați imagini cu multe filtre forografice. Nu este considerat o alternativă la cele mai renumite programe de editare a fotografiilor (de fapt este un vizualizator de imagini cu funcții pentru corectarea imaginilor, nu este un editor de poze complet), dar are o mulțime de caracteristici interesante.

Programul este foarte mic (și deschide instantaneu fotografiile chiar și pe PC-uri mai vechi) și vă permite să convertiți, redimensionați și să redenumiți imaginile în serie. Pe scurt, în unele cazuri poate fi foarte util. Pentru download click aici.

Alte programe de editat poze

Căutați alternative la programele menționat mai sus? Ei bine, trebuie să știți că aveți de unde alege programe de editat poze. Mai jos vom lăsa o listă cu alte programe din categoria în cauză. Ca de obicei Google va fi prietenul vostru.

  • PhotoFiltre
  • Photo Pos Pro
  • PixBuilder Studio
  • Pixelmator
  • Funny Photo Maker
  • Seashore
  • MAGIX Photo Designer

Dacă căutați programe de scris pe poze, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop.