Program pentru deschidere PDF pe PC sau laptop

Program pentru deschidere PDF pe PC sau laptop. Se întâmplă de multe ori să trebuiască să deschideți un document PDF pe PC sau laptop, dar fără un program care citește acest format nu veți putea să faceți acest lucru. Vom vorbi despre un program gratuit care vă permite să deschideți documente PDF și nu numai.

Program pentru deschidere PDF pe PC sau laptop

Programul despre care vom vorbi se numește Genius PDF, un program simplu și ușor de folosit. Acest program poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) și cu ajutorul acestuia puteți deschide documente PDF dar și fișiere EPUB, CBR CBZ.

Chiar dacă numele programului se referă doar la PDF, cu el puteți deschide și cărți electronice sau benzi desenate, și chiar să vizualizați fișiere DJVU, CBR, CBZ, PNG, JPEG, BMP și TIFF.

Din meniul programului View este posibil să comutați la modul ecran complet, să activați afișarea la bara de instrumente și să rotiți documentul deschis. De asemenea puteți să activați funcția MOBI, în timp ce citiți cărți electronice ca să nu vă distrageți atenția în timp ce citiți.

Genius PDF are o interfață simplă și curată, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a folosi acest program pentru deschidere PDF pe PC sau laptop, va trebui să accesați site-ul baixaki apoi să faceți clic pe butonul Clique aqui para iniciar o download. Chiar dacă site-ul este în limba spaniolă programul are și limba engleză.

Dacă nu știți cum se deblochează un document PDF cu parolă, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum deblochezi un PDF dacă are parolă.

Pentru a extrage imagini din documente PDF, citiți acest articol. Extrage imagini din documente PDF cu Image Extractor.

Pentru a micșora un document PDF online sau pe PC, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Micșorarea dimensiuni a fișierelor PDF online sau pe PC.