Extrage imagini din documente PDF cu Image Extractor

Extrage imagini din documente PDF.Cu siguranță multi dintre voi ați deschis fișiere PDF care conțin imagini, indiferent de motivul pe care doriți să le extrageți, le puteți stoca individual pe computer sau le puteți combina într-un alt fișier PDF .

Extrage imagini din documente PDF cu Image Extractor

Pentru a extrage una sau mai multe imagini dintr-un fișier PDF, este necesar să recurgeți la utilizarea unor programe speciale, cum ar fi Free PDF Image Extractor 4dots.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să extrageți imagini din fișiere PDF (eventual, chiar acționând în loturi), de asemenea, și caracteristici suplimentare interesante.

Înainte de a începe procesul de extragere a imaginilor atașate la documentele PDF, software-ul vă permite să setați diferiți parametri, inclusiv dimensiunea, formatul, rezoluția, profunzimea culorii și multe altele. De asemenea, puteți adăuga orice cadre, filigrane, text, precum și posibilitatea de a schimba orientarea imaginii.

Din fereastra Free PDF Image Extractor 4dots, puteți, de asemenea, să specificați numele cu care doriți să salvați una sau mai multe imagini extrase utilizând diverse prefixe, cum ar fi numărul de pagini, numărul de imagini, tipul de imagine și, de asemenea, numele fișierului PDF.

Programul este ușor de folosit și nu necesită mari cunoștințe asupra PC-ului, de asemenea se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol. Pentru a descărca pe calculator sau laptop acest program care extrage imagini din documente PDF clic aici.

Dacă doriți să extrageți pagini întregi dintr-un document PDF și nu doar imagini, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum extragi paginile dintr-un document PDF.