Cum deblochezi un PDF dacă are parolă

Cum deblochezi un PDF dacă are parolă. Vă prezentăm câteva modalități diferite de a debloca rapid un fișier PDF dacă are parolă .

Cum deblochezi un PDF dacă are parolă

Fișierele PDF sunt foarte frecvente și cu siguranță veți găsi un fișier PDF care este protejat prin parolă la un moment dat. De asemenea, va fi exact în momentul în care aveți nevoie de informații din interiorul acestuia și veți fi în panică despre cum să luați acele informații. Vom vorbi despre cum deblochezi un PDF dacă are parolă.

Cum deblochezi un PDF cu parolă în Google Chrome

Asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune de Google Chrome pe dispozitivul vostru și trageți și plasați fișierul PDF în cauză în fila Chrome din partea de sus. Selectați opțiunea de imprimare din partea dreaptă sus. După încărcarea interfeței de imprimare, faceți clic pe „Change …” și selectați „Save as PDF„.

Puteți să îl salvați în partea stângă sus și, odată ce îl deschideți din nou, nu va mai avea parolă fișierul PDF.

Cum deblochezi un PDF cu programe gratuite

Va vom prezenta două programe gratuite care vă permite să eliminați parolele la fișierele PDF. PDFelement și PDF Password Remover ambele sunt bune și puternice, dar și ușor de folosit. Pur și simplu deschideți fișierul PDF după ce ați descărcat și instalat software-ul și urmați instrucțiunile furnizate.

Cum deblochezi un PDF dacă are parolă cu Adobe Reader

Descărcați și instalați Adobe Reader apoi deschideți PDF-ul dorit cu el. Mergeți la File, Properties și dați la Permission Details din stânga. În fila Security, selectați „No Security” din meniul derulant pentru a elimina parola, apoi salvați fișierul PDF.

Dacă doriți să extrageți paginile din documente PDF, avem un articol care va poate fi de folos aici. Cum extragi paginile dintr-un document PDF. Iar dacă doriți să micșorați dimensiunea fișierelor PDF online sau pe PC, avem un articol despre acest subiect aici.Micșorarea dimensiuni a fișierelor PDF online sau pe PC.