Program de văzut poze Windows 7

Program de văzut poze Windows 7/8. A face fotografii în cele mai importante momente din viață este cu siguranță o modalitate excelentă de a păstra amintiri frumoase mult timp. Pentru a putea vedea pozele salvate pe calculator sau laptop în cel mai bun mod posibil, în special cele din vremurile bune, este recomandat să folosiți programe speciale capabile să îmbunătățească și să facă vizionarea și mai plăcută. Cei care au un calculator Windows și, în special, Windows 7 sau Windows 8 au opțiunea de a utiliza vizualizatorul implicit de fotografii și imagini inclus în sistemul de operare.

Cu toate acestea, este posibil ca unii utilizatori să caute un program care, spre deosebire de ceea ce oferă Windows, include unele caracteristici suplimentare, ca în cazul programului Gallery HD din Windows 8. În acest articol despre, program de văzut poze Windows 7/8, vă voi prezenta câteva programe gratuite de văzut poze pe un calculator sau laptop care rulează Windows 7, Windows 8 etc.

Program de văzut poze Windows 8

Program de văzut poze Windows 8

Gallery HD este un program gratuit, și este compatibil cu Windows 8. Programul oferă utilizatorilor o interfață de utilizator elegantă prin care să vizualizeze fotografiile și imaginile stocate pe calculator sau laptop (așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus).

Programul, odată pornit, arată imaginile stocate în diferite foldere, vă permite să selectați fotografiile preferate în așa fel încât să le puteți accesa întotdeauna și în orice caz extrem de rapid și să vizualizați fotografiile prin prezentări elegante care pot fi personalizate în funcție de gusturile voastre.

Dacă este necesar, va fi, de asemenea, posibil, să vizualizați metadatele fiecărei imagini fără a fi nevoie să ieșiți din program. Trebuie să știți că, programul Gallery HD este disponibil și într-o versiune la plată, care nu are publicitate, este singura diferență față de versiunea gratuită. Download Gallery HD.

Program de văzut poze Windows 7

Dacă aveți un calculator sau laptop care rulează sistemul de operare Windows 7, nu veți putea folosi Gallery HD deoarece este disponibil doar pentru Windows 8, dar puteți folosi alte programe de văzut poze pe un calculator sau laptop care rulează Windows 7, mai jos veți găsi o listă cu câteva programe din această categorie. Nu uitați că, programele pe care le găsiți mai jos sunt compatibile cu aproape toate sistemele de operare, nu doar cu Windows 7.

Google Picasa

Program de văzut poze Windows 7

Este adevărat că Google a renunțat la Picasa, dar programul de văzut poze este încă suficient de bun pentru majoritatea utilizatorilor. Picasa Photo Viewer este rapid, stabil și aspectul său este cu adevărat inovator.

Picasa are un aspect similar cu un player media. Puteți apăsa tasta Enter de pe tastatură pentru a vizualiza orice imagine în modul ecran complet și, cu un singur click, puteți începe o prezentare foto. Download Google Picasa.

Faststone Image Viewer

Faststone Image Viewer

Faststone este un alt program de văzut poze Windows 7 pe care îl puteți utiliza pentru a înlocui aplicația Fotografii din Windows. În loc să creeze albume, Faststone se concentrează pe gestionarea fotografiilor într-o abordare centrată pe folder. Faststone nu este ca Picasa, dar are câteva opțiuni interesante pentru crearea de prezentări.

În plus, Faststone are un suport mult mai bun pentru diferite formate foto. Download Faststone Image Viewer.

XnView

XnView

XnView este un program foarte cunoscut de văzut poze pe Windows. Dezvoltatorul susține că XnView acceptă aproape 500 de formate diferite. XnView poate converti, de asemenea, imagini în alt format, dacă este necesar. În plus față de aceste caracteristici, XnView are diverse opțiuni încorporate pentru corectarea culorii și aplicarea filtrelor de bază. În plus, puteți crea prezentări și diapozitive frumoase.

Programul XnView este un înlocuitor excelent pentru programele deja incluse în Windows pentru vizualizarea imaginilor și este gratuit pentru uz personal. Download XnView.

IrfanView

IrfanView

IrfanView este un alt program de văzut poze și este excelent pentru Windows, care se caracterizează prin simplitatea și viteza de operare. IrfanView are o interfață de utilizare simplă și un suport excelent pentru pluginuri. Suportă majoritatea formatelor de imagine, are câteva funcții de editare de bază și opțiuni pentru a face capturi de ecran de pe ecran. Programul IrfanView este gratuit pentru uz privat sau în scopuri educaționale. Download IrfanView.

Program de văzut poze download gratuit

JPEGView este un alt program gratuit de văzut poze, nu numai în format JPEG, ci și în formatul de imagine BMP, PNG, WEBP, TGA, GIF și TIFF. Programul este foarte rapid în deschiderea și vizualizarea fotografiilor. De asemenea, are mai multe opțiuni care vă permit să schimbați culorile și să optimizați afișarea imaginii.

Programul JPEGView poate fi copiat pe un stick USB și deschis pe orice calculator fără a fi nevoie să îl instalați. Download JPEGView.

De asemenea, puteți utiliza și alte programe de văzut poze cum ar fi: XnView MP sau NexusImage. Dacă nu știți cum puteți căuta o poză sau o imagine pe Google, citiți un articol dedicat acestui subiect. Caută o imagine pe Google sau alte site-uri. Alte programe de văzut poze pe Windows găsiți aici.