Gestionează sau șterge fonturile utilizate în Windows

Gestionează sau șterge fonturile utilizate în Windows. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să gestionați, ștergeți, sau să faceți backup la fonturile utilizate în Windows.

Gestionează sau șterge fonturile utilizate în Windows

Faptul că sistemele de operare Windows nu oferă o gestionare optimă a fonturilor utilizate nu este cu siguranță un motiv nou pentru care recurgem la utilizarea unui program bun care să ne permită să gestionăm fonturile instalate în Windows.

În acest caz, care dintre voi cititorii de pe omulbun.com vă regăsiți adesea că trebuie să alegeți și să utilizați dintr-un motiv sau altul diferite fonturi, veți găsi cu siguranță foarte util programul FontFrenzy.

Gestionează sau șterge fonturile utilizate în Windows

FontFrenzy este un program complet gratuit care poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt, vă permite să gestionați fonturile instalate pe un calculator sau laptop cu Windows, permițând altfel din ceea ce este oferit de toate celelalte programe similare, de a elimina toate tipurile de caractere de scriere, cu excepția celor instalate împreună cu sistemul de operare Windows.

De asemenea, programul FontFrenzy are o interfață de utilizator simplă și atractivă (puteți vedea un exemplu în imaginea de la începutul acestui articol).

În fereastra programului FontFrenzy există 4 butoane principale cu care puteți să dezinstalați toate fonturile terță, să creați copii de rezervă la toate fonturile, să restaurați fonturile șterse accidental și să gestionați toate tipurile de fonturi instalate pe un calculator cu Windows.

Download FontFrenzy

Vă întrebați de unde puteți descărca acest program care gestionează sau șterge fonturile utilizate în Windows? Stați liniștiți nu trebuie să instalați programe suplimentare pentru descărcarea programului FontFrenzy. Nu este vorba de un fișier torrent, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia.

Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now, (butonul de sus din partea stângă) apoi dați click pe Softpedia Mirror (US), așteptați 5 secunde și salvați fișierul FontFrenzySetup.exe în calculator.

Un alt program util este FontLoader, acest program vă permite să instalați fonturi temporar în Windows. Pentru mai multe detalii vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Instalare fonturi temporar în Windows.

Dacă căutați un program de modificat fonturile în Windows 10, ar trebui să încercați programul System Font Size Changer. Mai multe detalii despre acest program găsiți într-un articol separat. Modificare font Windows 10.

Pentru fonturi personalizate puteți utiliza programul BirdFont, link-ul pentru download îl găsiți în articol. Creează fonturi personalizate în Windows, Mac, și Linux.