Modificare font Windows 10 cu System Font Size Changer

Modificare font Windows 10 (Creators Update) cu System Font Size Changer. Vom vorbi despre cum puteți modifica dimensiunea fontului în Windows 10 cu un program simplu și gratuit.

Modificare font Windows 10 cu System Font Size Changer

Windows 10 vă permite să modificați dimensiunea fontului, fontul utilizat de sistemul de operare. Această caracteristică era deja disponibilă în Windows 10, dar odată cu actualizarea Creators Update pentru Windows 10, Microsoft pare să fi eliminat această caracteristică.

Această caracteristică a fost disponibilă în setările de afișare și este utilă în special atunci când utilizați un afișaj de înaltă rezoluție și doriți să măriți dimensiunea fontului. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să schimbați dimensiunea fontului în Windows 10 Creators Update.

Program pentru modificare font Windows 10

System Font Size Changer este un program gratuit pentru Windows 10, care vă permite să modificați fonturile sistemului de operare. Programul are o interfață de utilizator foarte simplă și vă permite să modificați dimensiunea fontului utilizat de sistem.

Program pentru modificare font Windows 10

Programul nu necesită nicio instalare și când executați fișierul exe, puteți începe direct să modificați dimensiunea fontului în Windows.

Caracteristici System Font Size Changer

  1. Permite setarea și modificarea fonturilor din sistemul de operare Windows 10 Creators Update
  2. Creează o copie de rezervă la prima pornire
  3. Pot fi setate șase dimensiuni de font pentru sistem (Title bar, Menu, Message box, Palette title, Icon, Tooltip)
  4. Setările pot fi exportate
  5. Nu necesită instalare
  6. Poate fi folosit pe Windows 7/8/10

Dacă sunteți o persoană care schimbă fonturile de sistem destul de des, atunci acesta este un instrument foarte util pentru Windows 10 Creators update. Pentru download System Font Size Changer pe PC sau laptop, accesați site-ul wintools și faceți click pe link-ul Download pentru a salva fișierul pe calculator sau laptop.

Dacă căutați o alternativă la programul System Font Size Changer, puteți încerca Alternate Font Sizer. Despre acest program avem un articol separat. Schimbă dimensiunea fontului în Windows 10.