Instalare fonturi temporar în Windows

Instalare fonturi temporar în Windows. Oricine, indiferent de motiv, care se ocupă de grafică și de web este cu siguranță conștient de faptul că având la îndemână mai multe fonturi este un mare ajutor pentru a crea proiecte reușite.

Instalare fonturi temporar în Windows

Cu trecerea timpului, însă, ajungem la un punct în care multe fonturi sunt disponibile pe sistemul de operare în uz și, în acest caz specific, pe Windows, multe dintre ele fiind inutile și niciodată folosite.

Având în vedere apariția unor situații de acest tip în loc să adăugați fonturi noi de fiecare data, puteți să le instalați temporar și apoi să le dezinstalați automat dacă nu mai aveți nevoie de ele … dar cum este posibil acest lucru? Simplu, folosind un program special și foarte util cum ar fi FontLoader.

Program pentru instalare fonturi temporar în Windows

FontLoader este un program gratuit, portabil (nu necesită instalare pentru utilizare) ai poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt, vă permite să instalați fonturi noi în sistem și să le dezinstalați imediat ce se termină utilizarea lor.

FontLoader nu are nicio interfață de utilizator, așa că după ce ați descărcat și pornit programul tot ce trebuie să faceți pentru folosirea acestuia, este să trageți fișierele de font pentru a fi instalate direct peste pictograma programului, așa cum vedeți în imaginea de la începutul acestui articol, și așteptați să apară fereastra pop-up, care va anunța instalarea.

Atâta timp cât fereastra rămâne deschisă, fonturile instalate sunt disponibile în orice program care vă permite să le utilizați. Când fereastra pop-up este închisă, toate fonturile instalate folosind FontLoader sunt eliminate automat. Destul de simplu, nu?

Download FontLoader

Download FontLoader program pentru instalare fonturi temporar in windows

Pentru download FontLoader, program pentru instalare fonturi temporar în Windows dați click pe acest link. Pe pagina programului în partea dreaptă, dați click pe butonul Download, pe pagina care se deschide dați click pe FontLoader.exe și salvați fișierul în calculator.

Dacă se întâmplă și nu puteți accesa link-ul de mai sus, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now (în partea stângă pe pagină) alegeți un server dintre Softpedia Secure Download (US) și External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul FontLoader.exe în calculator.

Dacă aveți un calculator sau laptop care rulează Windows 8, dar nu știți cum să modificați opțiunile de pornire (boot), vă sfătuiesc să citiți un articol care vă poate fi de folos. Schimbă opțiunile de pornire în Windows 8.