Schimbă opțiunile de pornire în Windows 8

Schimbă opțiunile de pornire în Windows 8. Împreună cu modificările aduse la interfața de utilizator în Windows 8, Microsoft a făcut unele modificări importante la opțiunile de pornire (boot), și de asemenea, sunt afișate mai multe opțiuni de depanare.

Schimbă opțiunile de pornire în Windows 8

Cu toate acestea, modificările aduse la opțiunile de pornire, fac mult mai dificilă accesarea rapidă a opțiunilor avansate ale sistemului de operare sau, încărcarea unui sistem de operare diferit. Pentru a rezolva această problema într-un mod practic și rapid, este posibil să recurgem la utilizarea unui program special, cum ar fi Boot UI Tuner.

Program care schimbă opțiunile de pornire în Windows 8

Boot UI Tuner este un program complet gratuit și poate fi utilizat pe toate versiunile de Windows 8, pe 32 de biți și pe 64 de biți (rețineți că pe Windows RT nu poate fi utilizat), care, odată utilizat, vă permite să configurați opțiunile de pornire la un calculator sau laptop cu Windows 8.

Utilizarea programului Boot UI Tuner este foarte simplă, deoarece va fi suficient să îl descărcați, extrageți arhiva obținută și porniți-l după ce selectați subfolderul bazat pe sistemul de operare utilizat (va trebui să alegeți Windows 8 pe 32 de biți sau 64 de biți).

La pornirea programului veți vedea o fereastră similară cu cea de la începutul acestui articol de unde puteți selecta diferite opțiuni pentru pornire.

Mai exact, din fereastra Boot UI Tuner va fi posibil, în funcție de nevoile fiecărui utilizator, să se activeze opțiunile avansate ale meniului de pornire, să se activeze modificarea opțiunilor de pornire (boot), să se activeze logo-ul Windows, să se activeze notificările și meniul de pornire clasic.

Download Boot UI Tuner pentru Windows 8

Vă întrebați de unde puteți descărca programul Boot UI Tuner pentru Windows 8? Ei bine, programul îl puteți descărca de pe site-ul winaero. Dacă doriți să înțelegeți mai bine funcționarea programului Boot UI Turner, vă sfătuiesc să vă uitați la videoclipul demonstrativ pe care îl găsiți pe Youtube.

Nu știți cum puteți dezinstala Windows din dual boot? Pentru acest lucru citiți un articol dedicat acestui subiect. Dezinstalare Windows din dual boot (partiție).