Dezinstalare Windows din dual boot (partiție)

Dezinstalare Windows din dual boot (partiție). După cum bine știți, pe un calculator pot fi instalate mai multe sisteme de operare folosind partițiile hard disk-ului. În acest fel, este posibil, de exemplu, să aveți pe același calculator Windows 7, Windows 8, Windows 10 sau, cel mai recent sistem de operare Ubuntu.

Dezinstalare Windows din dual boot (partiție)

Cu toate acestea, dacă în viitor doriți să dezinstalați unul dintre sistemele de operare din dual bot, va fi necesară formatarea partiției în care este instalat Windows, în acest mod veți elimina toate fișierele. Dar, chiar dacă eliminați Windows, în ecranul dual bot este posibil să vedeți opțiunea prin care puteți accesa sistemul de operare eliminat.

Cum rezolvați problema când apare o situație de acest tip? Ei bine, este posibil să folosiți un program special cum ar fi NanWick Windows Uninstaller.

Dezinstalare Windows din dual boot

NanWick Windows Uninstaller este un program complet gratuit, portabil, și este compatibil cu sistemele de operare Windows Vista, Windows 7 și Windows 8, care, odată utilizat, este capabil să dezinstaleze sistemul de operare selectat dintre cele enumerate și, în plus, să elimine elementul nedorit afișat pe ecranul dual boot.

Folosirea programului NanWick Windows Uninstaller este foarte simplă, deoarece după ce îl descărcați va fi suficient să îl rulați, astfel încât să puteți vizualiza o fereastră similară cu cea din imaginea de la începutul acestui articol.

Din fereastra respectivă trebuie să faceți click pe butonul Scan pentru a permite programului să detecteze sistemele de operare instalate. După ce scanarea este completă, trebuie selectată litera corespunzătoare partiției în care este instalat sistemul de operare pentru a fi eliminat și apoi confirmați operația făcând click pe butonul OK.

Pentru a începe procedura de eliminare, va trebui să faceți click pe butonul Unistall, să așteptați finalizarea operației și, în final, să reporniți calculatorul.

Download NanWick Windows Uninstaller

Download NanWick Windows Uninstaller

Programul îl puteți descărca de la această adresă (nanwick.com/2012/12/nanwick-windows-uninstaller.html). Accesați pagina programului și dați click pe butonul Download.