Deblocare persoane pe Facebook Messenger

Deblocare persoane pe Facebook Messenger. Dacă nu știți cum să deblocați prietenii pe Facebook de pe un telefon Android, iPhone sau PC, citiți în continuare acest articol și veți vedea cât de simplu este.

Deblocare persoane pe Facebook Messenger

Uneori oamenii spun lucruri neplăcute pe Facebook care te fac să nu mai vrei să știi nimic despre ei. Acest lucru este posibil prin opțiunea Block, care blochează instantaneu persoanele.

Dar, dacă vă hotărâți că persoanele merită deblocate, atunci le puteți debloca din lista neagră. Iată cum puteți să deblocați persoanele pe Facebook, în acest fel puteți primi sau trimite din nou mesaje.

Deblocarea unei persoane pe Facebook Messenger

Dacă utilizați Facebook de pe calculator, atunci aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a debloca pe cineva.

Deschideți browserul, accesați Facebook și conectați-vă la contul vostru, apoi faceți click pe săgeata în jos din dreapta sus (în partea dreaptă a butoanelor pentru mesaje și notificări) și selectați Settings din meniul derulant.

În pagina următoare, uitați-vă în coloana din stânga pentru opțiunea Blocking, pe care o veți găsi în secțiunea Privacy din partea de sus. Faceți click pe Blocking.

Deblocarea unei persoane pe Facebook Messenger

Acum veți vedea un număr de secțiuni în panoul principal. Cel pe care îl cautați se numește Block users. Aici trebuie să existe o listă cu toți cei care se află în lista de blocare. Găsiți persoana pe care doriți să o deblocați, apoi faceți click pe opțiunea Unblock din partea dreaptă a numelui.

lista de blocare facebook messenger

Facebook vă va întreba dacă confirmați deblocarea. De asemenea, va debloca toate părțile feed-ului pe care persoana le va putea accesa. Dacă sunteți mulțumit de toate acestea, faceți click pe Confirm.

În cele din urmă, este posibil să trebuiască să-i cereți prietenie din nou. Pentru a face acest lucru, pur și simplu căutați profilul persoanei și trimiteți o altă cerere de prietenie.

Deblocare persoane pe Android

Dacă preferați să utilizați telefonul Android pentru a debloca persoane pe Facebook, este la fel de ușor să deblocați pe cineva utilizând aplicația. Pur și simplu lansați aplicația, atingeți cele trei linii din colțul din dreapta sus și atingeți pe Settings & Privacy.

Deblocare persoane pe Android

Apoi atingeți pe Settings, derulați în jos până când găsiți secțiunea Privacy. Aici veți vedea opțiunea Blocking.

Apăsați pe Blocking, găsiți persoana pe care doriți să o deblocați, apoi apăsați opțiunea Unblock și repetați acest lucru când apare caseta de dialog.

Deblochează prieteni pe Facebook iPhone

Modul de deblocare a unei persoane din aplicația iOS este practic identic cu pașii de mai sus pentru Android. Singura diferență este că opțiunea de meniu cu trei linii apare în partea dreaptă jos a ecranului, nu în partea dreaptă sus.

După aceasta, trebuie doar să atingeți Settings & Privacy>Settings>Blocking>Unblock>Unblock, apoi trimiteți o cerere de prietenie persoanei respective.

Dacă doriți să utilizați Messenger fără un cont de Facebook, avem un articol care vă poate fi de folos. Utilizare Messenger fără cont de Facebook.

Comments 4

  • Bună ziua… Foarte utile informațiile! Am o întrebare, totuși. În cazul în care deblochez o persoană pe Messenger se deblochează și de pe Facebook? Aș vrea să deblochez pe cineva DOAR de pe Messenger dar pe Facebook să rămână blocată. Persoana este o fostă iubită și nu vreau să vadă ce postez eu pe Facebook, adică să rămână blocată acolo 😁.
    Mulțumesc mult…

    • Dacă ai blocat o persoană pe Facebook nu va putea să te contacteze pe Messenger, și nici să vadă postările tale. Când deblochezi o persoană pe Messenger, persoana respectivă va putea să vadă când ești online, ce ai postat, să te sune și așa mai departe. Dar, poți seta cine poate vedea postările, va trebui să folosești opțiunea Prieteni cu excepția...

      Dacă persoana este blocată de mult timp și tu ai multe postări pe care nu vrei să le vadă, va trebui să modifici opțiunea la toate postările pe care le ai deja pe Facebook, iar când postezi ceva nou asigură-te că excluzi persoana respectivă din listă.

  • Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema, am blocat o persoana pe fb iar dupa un timp am deblocato,problema este ca pe fb sa deblocat dar pe mesenger nu ,si nu o pot debloca pe mesenger deoarece am sters toata converstia plus persoana din lista de mesenger, ce este de facut?

    • Bună Mirela.
      În caseta de căutare din Messenger tastează numele persoanei, când ai găsit persoana atinge pe ia. În ecranul care apare, vei vedea un mesaj care spune că ai blocat persoana și nu vei putea trimite sau primi mesaje. Tot ce trebuie să faci este să atingi pe butonul de deblocare (dedesubt la mesaj). Din ecranul următor care apare poți debloca persoana pe Messenger sau Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *