Cum vezi numele la un contact pe WhatsApp

Cum vezi numele la un contact pe WhatsApp. Nu știți cum puteți vedea numele la un contact, folosind aplicația WhatsApp? Ei bine, este foarte simplu! Pentru mai multe detalii citiți în continuare acest articol.

Cum vezi numele la un contact pe WhatsApp

În acest articol vă voi explica cum puteți vedea numele unui contact WhatsApp folosind aplicația oficială a serviciului de mesagerie pentru Android și iPhone, dar și de pe calculator. Nu vă faceți griji, este mult mai ușor decât vă imaginați.

Informații despre numele la un contact pe WhatsApp

Informații despre numele la un contact pe WhatsApp

Înainte să vă explic cum să vedeți numele la un contact pe WhatsApp, vreau să vă ofer câteva informații utile despre acest lucru.

De fapt, trebuie să știți că numele unui contact WhatsApp este cel cu care ați salvat persoana în agenda de adrese a dispozitivului. Pentru a cunoaște aceste informații, trebuie doar să accesați agenda și să cautați numele persoanei în cauză prin motorul de căutare integrat (de asemenea, puteți folosi și numărul de telefon pentru căutare).

Dacă intenția voastră este să aflați numele real al unei persoane pe care ați salvat-o pe WhatsApp, rezultatul nu poate fi garantat. Singurul lucru pe care îl puteți face este să obțineți numărul de telefon și să căutați pe Internet, poate veți găsi mai multe detalii.

Acestea fiind spuse, mai jos vă voi explica cum să aflați numele la un contact prin aplicația WhatsApp pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative) și pentru iPhone (aplicația o puteți descărca din App Store). De asemenea, este posibil să încercați această soluție și folosind WhatsApp Web sau clientul WhatsApp pentru calculator. Pentru mai multe detalii, citiți mai departe acest articol.

Cum afli numele la un contact pe WhatsApp

Dacă vă întrebați cum puteți afla numele unui contact WhatsApp, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile de mai jos.

Android

Cum afli numele la contacte pe WhatsApp

Pentru a vedea numele unui contact WhatsApp pe Android, deschideți mai întâi aplicația oficială a celebrului serviciu de mesagerie instantanee, apăsând pe pictograma sa situată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului.

Apoi, accesați secțiunea CONV. și folosiți caseta de căutare situată în partea de sus (pictograma lupă), pentru a căuta contactul pe WhatsApp, tastând numele cu care vă amintiți că l-ați adăugat în agenda voastră, sau numărul de telefon mobil.

În mod alternativ, puteți vizualiza lista completă a contactelor WhatsApp apăsând pe pictograma din partea dreaptă jos a ecranului principal al aplicației de mesagerie. În ambele cazuri, după ce ați găsit contactul, atingeți pe el pentru a vizualiza conversațiile, pentru a vă asigura că acesta este persoana pe care o căutați.

Acum, dacă doriți mai multe informații despre persoană, atingeți numele său situat în partea de sus, pentru a afișa ecranul informațiilor de contact, care arată numărul de telefon al utilizatorului.

Dacă intenționați să aflați numele real al unei persoane pe care o aveți în lista de contacte WhatsApp, încercați să căutați numărul său de telefon pe Google (deschideți browserul vostru, de exemplu Google Chrome, și tastați numărul de telefon în caseta de căutare Google).

iPhone

aflare nume la contacte WhatsApp pe iPhone

Pentru a vedea numele unui contact WhatsApp pe iPhone, trebuie mai întâi să porniți aplicația de pe ecranul de pornire sau din sertarul cu aplicații.

Apoi, în ecranul principal, atingeți pe Conv. situat în partea de jos și utilizați caseta de căutare situată în partea de sus pentru a căuta utilizatorul care vă interesează, apoi tastați numele sau numărul său mobil.

În mod alternativ, pentru a vedea lista tuturor contactelor adăugate pe WhatsApp, apăsați pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului Conv, derulați lista de contacte care vă vor fi afișate și, dacă doriți, utilizați caseta de căutare pentru a găsi contactul care vă interesează.

Apoi, atingeți numele său, pentru a deschide conversațiile, apoi apăsați pe numele său situat în partea de sus, astfel încât să vi se afișeze ecranul Detalii contact, care conține toate informațiile referitoare la utilizator, cum ar fi de exemplu numărul de telefon.

WhatsApp Web/Destkop

cum poti afla numele la contacte whatsapp

Dacă utilizați WhatsApp Web sau ați descărcat clientul WhatsApp pentru calculator, puteți căuta numele unui contact în agenda de adrese a smartphone-ului, sau numărul său mobil prin motorul de căutare situat în colțul din stânga sus.

În mod alternativ, pentru a găsi cu ușurință un contact adăugat pe WhatsApp, puteți apăsa pictograma (+) și astfel accesați lista completă a tuturor contactelor adăugate la WhatsApp. În acest moment, dacă credeți că ați găsit contactul care vă interesează, faceți click pe numele său pentru a vizualiza conversațiile.

După aceea, dați click din nou pe numele său, situat în partea de sus, pentru a deschide ecranul numit Detalii contact în care există toate informațiile referitoare la contactul în cauză, cum ar fi numărul de telefon etc.

Cum schimbi numele unui contact pe WhatsApp

Cum schimbi numele unui contact pe WhatsApp

După ce ați văzut numele unui contact pe WhatsApp, doriți să îl puteți modifica? În acest caz, trebuie să știți că acest lucru este posibil, și este foarte simplu de făcut. Din ecranul Detalii contact, apăsați butonul Editați (în partea dreaptă sus) pentru a personaliza numele contactului adăugat în aplicația de mesagerie.