Instalare aplicația Zoom pe telefon Android

Instalare aplicația Zoom pe telefon Android. Dacă nu știți cum să instalați aplicația ZOOM Cloud Meetings pe un telefon sau tabletă Android, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Instalare aplicația Zoom pe telefon Android

În acest articol vă voi explica care este modul de instalare aplicația Zoom pe telefon Android. Mai întâi o să vă explic cum să instalați aplicația pe un telefon sau tabletă din Magazin Google Play, și apoi o să vă explic cum să instalați aplicația pe un telefon fără Magazin Google Play. De asemenea, aplicația ZOOM o puteți descărca și utiliza pe PC sau laptop.

Instalare aplicația Zoom pe telefon Android din Magazin Play

Instalare aplicația Zoom pe telefon Android din Magazin Play

Mai întâi, haideți să vedem care este modul de instalare aplicația Zoom pe un telefon Android din Magazin Play, adică magazinul oficial Google prezent pe majoritatea dispozitivelor echipate cu sistemul de operare Android.

Înainte de a intra în detalii, trebuie să știți că pentru a descărca aplicația Zoom trebuie să aveți un dispozitiv echipat cu Android 5.0 sau versiuni ulterioare, versiunile anterioare nu sunt acceptate.

Ei bine, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să deschideți Magazin Google Play și să căutați aplicația Zoom în magazin. Pentru a face acest lucru, atingeți pe pictograma în formă de triunghi pe care o găsiți pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului (adică ecranul în care se află pictogramele tuturor aplicațiilor de pe dispozitiv).

După ce faceți acest lucru, apăsați pe bara de căutare din partea de sus, tastați „zoom” și atingeți pe lupa de pe tastatura virtuală a dispozitivului. După aceea, apăsați pe rezultatul ZOOM Cloud Meetings (ar trebui să fie primul rezultat din listă) dacă nu îl vedeți, evident, dispozitivul vostru este echipat cu o versiune de Android care nu este compatibilă cu aplicația Zoom, deci o versiune mai veche de 5.0.

Dacă citiți acest articol de pe dispozitivul pe care intenționați să instalați aplicația Zoom, puteți evita să faceți pașii descriși mai sus și să accesați direct pagina de descărcare folosind acest link. Trebuie doar să apăsați pe link și, dacă este necesar, să să o deschideți cu Play Store (dacă acest lucru nu se întâmplă automat).

După ce ați accesat pagina de download a aplicației Zoom, pentru a instala aplicația, apăsați butonul Instalați și așteptați ca procedura de instalare să înceapă și să se încheie (vor dura câteva secunde). Dacă apare o notificare că trebuie să introduceți o metodă de plată pentru a descărca aplicația, ignorați acest lucru, deoarece aplicația este gratuită.

După instalare, puteți porni aplicația Zoom apăsând butonul verde Deschideți sau pictograma acestuia care a apărut pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații.

Instalare aplicația Zoom pe telefon Android fără Magazin Play

cum instalezi aplicația Zoom pe telefon Android fără Magazin Play

Doriți să știți cum să instalați aplicația Zoom pe un telefon Android fără Magazin Play, deoarece pe dispozitivul vostru nu există niciun magazin Google? Nu vă faceți griji, puteți utiliza un magazin alternativ, cum ar fi Amazon.

Pentru instalarea aplicației, trebuie să activați mai întâi opțiunea care vă permite să instalați aplicații din surse necunoscute (din alte surse externe nu doar din Magazin Google Play) pentru a face acest lucru, accesați meniul Setări> Securitate și confidențialitate> Surse necunoscute, atingeți pe numele browserului pe care doriți să îl utilizați pentru a descărca aplicația din Amazon Appstore și mutați comutatorul de lângă Se permite instalarea aplicațiilor de la alte surse decât Play Store la ON. Rețineți că unele setări și cuvinte pot fi diferite pe dispozitivul vostru, depinde de versiunea Android instalată pe dispozitiv.

După ce faceți acest lucru, accesați această pagină de pe dispozitivul pe care intenționați să instalați aplicația Zoom și apăsați butonul galben Get Amazon Appstore, pentru a descărca aplicația (adică fișierul APK) necesar pentru instalarea magazinului Amazon. Când descărcarea este completă, deschideți zona de notificări Android, glisând de sus în jos, apoi atingeți pe numele fișierului APK pe care l-ați descarcat și apăsați butoanele OK, Instalați și Deschideți, pentru a confirma instalarea magazinului Amazon.

După aceea, puteți continua în sfârșit cu descărcarea aplicației Zoom din magazinul Amazon. Pentru a face acest lucru, după pornirea aplicației Amazon App Store, apăsați butonul Already an Amazon customer? Sign In și conectați-vă la contul vostru Amazon, în caz contrar, dacă nu aveți un cont Amazon, apăsați butonul Create a new Amazon account și înregistrați-vă utilizând adresa voastră de e-mail.

După ce vă conectați, atingeți câmpul de text Search Apps & Games, tastați „zoom” și apăsați pe primul rezultat din listă. Când vă aflați pe pagina de download a aplicației Zoom, atingeți butonul albastru Get și așteptați finalizarea descărcării. După ce ați terminat, puteți deschide aplicația apăsând butonul Open sau atingând pe pictograma Zoom din sertarul cu aplicații.