Cum se conectează tastatura și mouse-ul la Android

Cum se conectează tastatura și mouse-ul la Android. Doriți să utilizați dispozitivul Android mai mult ca un PC prin conectarea unui mouse și a unei tastaturi la acesta? Aproape orice dispozitiv Android vă va permite să faceți acest lucru dacă aveți hardware-ul potrivit, mai jos veți vedea cum se conectează tastatura și mouse-ul la Android.

Cum se conectează tastatura și mouse-ul la telefon Android

În acest articol despre, cum se conectează tastatura și mouse-ul la Android, vă voi explica ce trebuie să aveți ca să puteți conecta o tastatură sau mouse la Android.

Conexiune prin cablu (OTG)

Notă: Această opțiune va funcționa numai dacă dispozitivul acceptă conexiuni (OTG). Cele mai noi dispozitive Android suportă OTG. Consultați manualul dispozitivului pentru a verifica.

Achiziționați un hub (OTG) (model USB-C sau model Micro-USB) dacă doriți să conectați simultan mouse-ul și tastatura la Android. Dacă conectați doar un dispozitiv și sistemul Android are un port USB-C, puteți achiziționa un cablu OTG USB-C la USB. Desigur, sunt disponibile și modele micro-USB. Conectați o tastatură USB sau un mouse la hub, apoi conectați hub-ul sau cablul la dispozitivul Android.

Cam asta este tot ce trebuie să faceți, sistemul de operare Android are totul construit în care va suporta aproape orice tastatură USB și mouse.

Conexiune prin bluetooth

Dacă dispozitivul vostru Android rulează Android 3.0 sau o versiune mai nouă, este posibil să găsiți o tastatură bluetooth și un mouse care să funcționeze cu acesta.
Pentru acest lucru, porniți tastatura sau mouse-ul, apoi va trebui să mergeți în secțiunea Setări> Bluetooth pe dispozitivul Android și asociați tastatura și mouse-ul ca pe orice alt dispozitiv bluetooth.

Întrebări despre cum se conectează tastatura și mouse-ul la Android

Conectează tastatura și mouse-ul la telefon Android

Pot încărca dispozitivul Android în timp ce utilizez simultan o tastatură sau un mouse conectat la portul micro-USB? Din cauza limitărilor hardware, nu este încă posibil să încărcați un dispozitiv Android prin portul micro-USB în timp ce un alt dispozitiv hardware este conectat la acesta.

Pot utiliza o tastatură wireless cu un dispozitiv Android? În majoritatea cazurilor da, dar există și tastaturi wireless care pot să nu funcționeze.

Dacă nu știți cum să conectați un dispozitiv Android la proiectorul video, vă sfătuiesc să citiți un articol în care am explicat pas cu pas cum se conectează Android la proiectorul video. De asemenea, dacă doriți puteți conecta tastatura la iPhone, urmând pașii din articolul conectare tastatură la iPhone.

Comments 1

 • Buna ziua!
  Am o problemă cu mousul la un telefon cu android.
  Am conectat un mouse cu un adaptor USB.
  Dar când pun cursorul pe o pictogramă sau pe orice alt element după aproximativ o secundă se accesează aceea pictogramă sau element fără să dau eu click din mouse.
  este normal?
  Cum aș putea să anulez această funcție?
  Vreau să se activeze acea pictogramă doar când dau click din mouse nu de la sine.
  Mulțumesc mult!