Conectează controller-ul la telefon Android sau laptop

Conectează controller-ul la telefon Android sau laptop. Dacă nu știți cum se conectează un controller de PlayStation 4 la un telefon Android, sau un laptop Chromebook, sunteți în locul potrivit. Mai jos veți vedea cum să faceți acest lucru, și cât de simplu este. Mai ales că se conectează prin Bluetooth.

Conectează controller-ul la telefon Android sau laptop

Conectează controller-ul PS4 la telefon Android

Deschideți aplicația Settings și apoi mergeți la setările Bluetooth. Pe telefoanele Android, aceasta se află sub „Connected Devices„, iar pe telefoanele Samsung ar trebuie sa fie sub „Connections„.

Apoi selectați, asociați un dispozitiv nou. Pe controller-ul PS4, țineți apăsat butonul „SHARE” și butonul cu logo-ul la PlayStation până când bara de lumină începe să clipească.

Conectează controller-ul la telefon Android sau Chromebook butoanele

Pe telefon selectați, „Wireless Controller” din lista dispozitivelor Bluetooth disponibile.

Conectează controller-ul la telefon Android sau Chromebook bluetooth

Lăsați telefonul și controller-ul câteva clipe să se conecteze, apoi ar trebui să fie totul perfect, și să puteți juca jocurile preferate pe telefon.

Conectează controller-ul PS4 la Chromebook

Deschideți aplicația Settings din Chromebook. Apoi în pagina de setări principale, atingeți setarea „Bluetooth„.

Conectează controller-ul la telefon Android sau laptop

Când pagina Bluetooth este deschisă, Chromebookul va începe să caute dispozitivele disponibile. Pe controller-ul PS4, țineți apăsat butonul „SHARE” și butonul cu „logo-ul la PlayStation” până când bara de lumină începe să clipească.

Apoi pe Chromebook, selectați „Controller wireless” din lista de dispozitive disponibile. Lăsați telefonul și controller-ul câteva clipe să se conecteze, apoi ar trebui să fie totul perfect.

Odată ce controller-ul este asociat cu dispozitivul, următorul pas este să deschideți jocul preferat și să jucați. Unele jocuri vor avea deja un profil pentru controller, deci nu va trebui să schimbați nimic. Altele vor avea nevoie să intrați în setările jocului și să atribuiți manual toate comenzile. Acest lucru variază de la joc la joc, deci posibil că va trebui să pierdeți câteva minute pentru a pune toate comenzile la locul lor.

Dacă deţineţi un PlayStation 4, și doriți să aveți mai mult spațiu pe hard disk avem un articol dedicat acestui subiect aici. Mai mult spațiu de stocare pe hard disk la PS4.