Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop fără probleme

Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop fără probleme. Dacă încercați să conectați căștile Bluetooth la un calculator sau laptop cu Windows 10 dar nu reușiți, citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum să rezolvați problema.

Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop fără probleme

Căștile bluetooth pot fi conectate la un telefon Android sau un iPhone, dar noi vom vorbi despre cum le puteți conecta la un PC sau laptop cu Windows 10. Dacă urmați cu atenție pașii de mai jos, veți vedea cât de simplu este să faceți acest lucru.

Dacă ați urmat pașii din acest articol și tot nu reușiți să conectați căștile bluetooth la laptop, asigurați-vă că căștile nu sunt defecte. Pentru a verifica acest lucru încercați să le conectați la un alt dispozitiv.

Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop

Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop

  • Asigurați-vă că căștile sunt activate și pot fi găsite.
  • Pe computerul vostru, mergeți la Start, apoi selectați Settings > Devices > Bluetooth & other devices și asigurați-vă că Bluetooth-ul este pornit. De asemenea, puteți utiliza centrul de acțiune pentru a activa Bluetooth-ul.
  • Dacă nu vedeți opțiunea Bluetooth, atunci PC-ul nu o are acest lucru, deci nu veți putea conecta căștile.
  • În meniul de setări, selectați căștile din listă pentru a le asocia. Alternativ, selectați Connect în centrul de acțiune.

Dacă întâmpinați probleme atunci când încercați să conectați căștile sau o boxă Bluetooth la telefon, avem un articol care vă poate fi de folos aici. De ce nu se conectează telefonul la Bluetooth?.

Nu toate PC-urile au bluetooth, deci, dacă nu puteți conecta căștile, asigurați-vă că PC-ul are bluetooth. Dacă nu știți cum să verificați dacă PC-ul vostru are bluetooth, citiți acest articol. Cum să vezi dacă un calculator are Bluetooth.

Iar dacă nu știți cum se pune muzică pe un ceas Android Wear, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear.