Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear

Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear Watch. Există o mulțime de smartwatch-uri pe piață. Dacă nu aveți un Apple Watch sau un Samsung smartwatch, atunci poate dețineți un model Android Wear. Dacă nu sunteți siguri, puteți afla acest lucru, multe dintre modele sunt listate aici.

Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear

Pune muzică pe un ceas Android Wear Watch

Cele mai noi ceasuri Android Wear rulează Android Wear 2.0, dar și alte modele cum ar fi Huawei Watch 2 și LG Watch Sport. Aceste ceasuri pot stoca muzică direct în ele și pot fi conectate la căștile Bluetooth.

1: Trebuie să utilizați Google Play Music

Va trebui să aveți un cont Google pentru a pune muzică pe un smartwatch. În timp ce puteți utiliza ceasul Android Wear 2.0 ca control de la distanță pentru aplicațiile din telefon cum ar fi Spotify, Deezer și multe altele, puteți descărca și muzică dar numai dacă utilizați Google Play Music.

2: Descărcați aplicația Google Play Music

Dacă aveți Google Play Music pe telefon, este posibil că muzica să fi fost descărcată automat în ceas. Dacă nu, accesați Play Store și descărcați aplicația Android Wear Google Play Music.

Urmați toate instrucțiunile de pe ecran, care ar trebui să vă ajute să vă conectați la contul vostru, apoi muzica ar trebui să apară în aplicație.

Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear descarca aplicatia

3: Sincronizați muzica pe ceas

Pentru a descărca muzică pe ceas, apăsați și țineți apăsat pe lista de redare, piesa sau albumul ales. Atâta timp cât ceasul vostru este conectat la Wi-Fi sau rețeaua 4G, muzica va începe să se descarce.

Dacă doriți să vedeți numai ceea ce ați descărcat pe ceas și nu toate melodiile din aplicație, accesați aplicația Google Play watch, atingeți pe Settings și bifați caseta „Show downloaded only„.

4: Conectați ceasul la căștile Bluetooth

Ceasurile Android Wear 2.0 nu au difuzoare sau mufă Jack pentru căști. Din ecranul de pornire al ceasului, atingeți butonul Settings. Asigurați-vă că căștile Bluetooth sunt în modul de asociere, apoi accesați Connectivity, Bluetooth, Available devices și apoi apăsați pentru a selecta căștile.

Acestea ar trebui să fie asociate acum, și puteți asculta muzică. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți să ascultați muzică, dar ați uitat telefonul acasă.

Se pot infecta smartwatch-urile cu virus? Ei bine dacă nu știți, citiți acest articol. Am nevoie de antivirus pe un smartwatch?