Cine îmi salvează pozele pe Instagram?

Cine îmi salvează pozele pe Instagram? Dacă vă întrebați cum să vedeți cine vă salvează pozele pe Instagram folosind un telefon iPhone sau Android, trebuie să știți că acest articol vă va fi de ajutor.

Cine îmi salvează pozele pe Instagram

De la început vreau să vă explic cum stau lucrurile și care sunt șansele voastre de a vedea cine vă salvează pozele pe Instagram. În primul rând, după cum probabil bănuiți deja, din păcate trebuie să vă spun că nu este posibil să aflați numele exacte ale celor care salvează pozele pe care le postați pe Instagram, deoarece rețeaua socială protejează confidențialitatea utilizatorilor.

În afară de acest lucru, puteți să aflați câteva informații (cel puțin parțiale folosind soluții alternative). Puteți afla câteva informații folosind funcția Instagram care vă permite să vedeți numărul de persoane care salvează pozele voastre publicate în postări. Știu, nu e ca și cum ai ști cine salvează pozele, dar poate vă interesează acest lucru.

Pentru a profita de această posibilitate, este necesar să aveți un cont Instagram profesional (Business sau Creator). Dacă nu ați făcut încă trecerea la un cont profesional, puteți face acest lucru din Setări> Cont> Schimbă la un cont profesional din aplicația Instagram pentru Android și iPhone.

Cont Instagram Profesional

Dacă faceți acest lucru, veți putea vedea câte persoane vă salvează pozele pe Instagram, deoarece, printr-un cont profesional, veți putea vizualiza Statisticile postărilor care reprezintă toate statisticile postărilor pe care le-ați publicat.

Cum văd cine îmi salvează pozele pe Instagram?

După ce am clarificat treaba cu persoanele care vă salvează pozele pe Instagram, acum vă voi explica procedura pentru a vedea numărul de persoane care vă salvează pozele pe Instagram. Aceasta procedură poate fi utilizată atât din aplicație, cât și de pe PC, prin intermediul site-ului Instagram sau al aplicației sale pentru Windows 10 sau o versiune mai nouă de Windows.

Pe Android sau iPhone

Cum văd cine îmi salvează pozele pe Instagram

Pentru a vedea datele statistice referitoare la postările voastre și pentru a afla, de asemenea, numărul de persoane care v-au salvat conținutul de pe Instagram, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul vostru în aplicație, dacă nu ați făcut deja acest lucru și căutați în profilul vostru o postare pe care ați publicat-o.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe butonul Vezi statistici, pentru a extinde meniul derulant cu toate statisticile postării. Apoi, uitați-vă la pictograma din partea dreaptă sus, dedesubt veți vedea numărul de persoane care au salvat conținutul în cauză prin funcția specifică din Instagram.

Alternativ, accesând profilul vostru, puteți obține mai multe informații despre postările pe care le-ați publicat și despre cele care sunt cel mai mult salvate de utilizatori. Pentru acest lucru, apăsați pe Statistici, și apoi apăsați pe secțiunea numită Conținutul pe care l-ai distribuit, pentru a accesa secțiunea referitoare la afișarea statisticilor pentru postări.

În cele din urmă, utilizați meniul derulant din partea de sus pentru a sorta afișarea postărilor pe baza salvărilor făcute de utilizatori și veți vedea postările pe care utilizatorii le-au salvat cel mai mult.

Pe PC

Statistici Instagram de pe PC

Dacă utilizați un PC sau laptop, conectați-vă la contul vostru de Instagram pe site-ul oficial sau în aplicația pentru Windows și dați click pe postarea la care doriți să vedeți statisticile, apoi dați click pe butonul Vezi statistici.

Procedând astfel, vi se va afișa meniul Statisticile postării care vă arată informații despre postarea respectivă, cum ar fi interacțiunile și vizibilitatea realizată. În special, uitați-vă la pictograma de sus din partea dreaptă, dedesubt vi se va afișa numărul de salvări pe care utilizatorii le-au făcut la postarea pe care ați publicat-o.

Aplicații de văzut cine îmi salvează pozele pe Instagram

Pictograme Instagram

Vă întrebați dacă există aplicații pentru a vedea cine vă salvează pozele pe Instagram? În acest caz, trebuie să știți că, așa cum am menționat la începutul acestui articol, răspunsul este NU, deoarece nici măcar prin funcționalitatea referitoare la datele statistice ale conturilor Instagram profesionale nu este posibilă vizualizarea acestor informații, care nu sunt afișate de rețeaua socială pentru probleme legate de privacy.

Acestea fiind spuse, sfatul meu este să nu instalați aplicațiile care promit să vă ofere aceste informații, deoarece acestea sunt cu siguranță aplicații scam și utilizarea acestora ar putea expune în mod semnificativ contul vostru la riscuri de compromitere a confidențialității.

Dacă aveți un telefon Huawei fără servicii Google și nu știți cum să instalați aplicația Instagram, citiți un articol în care am explicat cum puteți instala Instagram pe telefon sau tabletă fără servicii Google.