Descarcă Instagram pe telefon Huawei

Descarcă Instagram pe telefon Huawei. Vom vorbi despre cum puteți descărca și instala aplicația Instagram pe un telefon Huawei. Procedura de urmat este destul de simplă, mai ales că aplicația o puteți descărca și instala la fel cum instalați și alte aplicații.

Descarcă Instagram pe telefon Huawei

În acest articol vă voi arăta cum să descărcați aplicația Instagram pe un telefon Huawei cu metode simple și foarte rapide, care necesită doar câteva minute. Fie că aveți un telefon cu sau fără Magazin Google Play, nu vă faceți griji, procedura va fi simplă în ambele cazuri.

Informații despre Instagram pe telefon Huawei

Huawei

Toate telefoanele Huawei până la seria P30 sunt echipate cu Google Mobile Services (GMS), adică Magazin Google Play și toate componentele necesare pentru utilizarea corectă a serviciilor Google pe dispozitiv.

Cu toate acestea, pentru modelele ulterioare lucrurile stau altfel. Din cauza unor probleme cu guvernul SUA, Huawei nu a mai putut să semneze o licență comercială cu Google pentru sistemul de operare Android. Totuși, acest lucru nu trebuie să vă sperie.

Dispozitivele în cauză sunt încă bazate pe Android, sunt compatibile cu toate aplicațiile pentru sistemul Android, dar nu au serviciile Google. În locul lor există Huawei Mobile Services (HMS) și un magazin alternativ, numit HUAWEI AppGallery, acesta din urmă este în continuă creștere, totuși este încă la început și nu conține încă toate aplicațiile care pot fi găsite în Magazin Google Play. Chiar și aplicația Instagram lipsește din magazinul virtual HUAWEI.

Prin urmare, cu siguranță vă întrebați cum să descărcați Instagram pe un telefon Huawei P40 sau pe cele din seria Mate 30. Nu vă faceți griji! Există magazine alternative care pot fi instalate pe aceste dispozitive și prin intermediul cărora puteți descarca aplicația Instagram sau alte aplicații. Pentru mai multe detalii, citiți în continuare acest articol.

Descarcă Instagram pe telefon Huawei cu Google Play

Descarcă Instagram pe telefon Huawei cu Google Play

Dacă telefonul vostru Huawei este echipat cu serviciile Google, cu siguranță veți găsi aplicația Magazin Google Play pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații. În caz că nu știți, Magazin Google Play este magazinul virtual pentru  Android, de unde puteți cumpăra sau descărca gratuit aplicații pentru dispozitivul vostru. Pentru utilizarea magazinului virtual, trebuie să aveți un cont Google asociat telefonului vostru.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să descărcați aplicația Instagram pe un telefon Huawei, tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicatia Magazin Play și să utilizați bara de căutare din partea de sus pentru a tasta „instagram”. În rezultatele căutării, atingeți pe numele aplicației (ar trebui să fie primul rezultat din listă). În cazul în care doriți să accelerați această operațiune, atingeți pe acest link direct de pe telefonul vostru.

După ce ați făcut acest lucru, în noul ecran care vi se afișează, apăsați butonul Instalați și așteptați descărcarea și instalarea aplicației. Dacă vi se cere să adaugați o modalitate de plată, atingeți pe butonul Următorul și apoi ignorați acest lucru (nu trebuie să plătiți nimic ca să descărcați aplicația Instagram).

După descărcare și instalare, veți găsi pictograma Instagram pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații.

Descarcă Instagram pe telefon Huawei cu HMS

Descarcă amazon appStore

Dacă telefonul vostru este echipat doar cu Huawei Mobile Services, posibilitatea de a descărca aplicația Instagram ar putea fi mai greoaie decât ceea ce v-am arătat mai sus, referitor la dispozitivele cu Magazin Google Play, dar nu vă faceți griji, veți putea instala aplicația folosind o altă metodă.

Așa cum am menționat mai sus, aplicația Instagram nu este încă disponibilă în magazinul virtual AppGallery de la Huawei, pentru a descărca Instagram pe Huawei P40 Lite și alte dispozitive bazate pe HMS trebuie să folosiți un alt magazin virtual, cum ar fi de exemplu Amazon Appstore.

Dar pentru acest lucru, activați mai întâi permisiunile de instalare a aplicațiilor din surse necunoscute. Deci, deschideți aplicația Setări pe care o găsiți pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații și atingeți pe Siguranță și confidențialitate> Setări suplimentare> Instalați aplicații din surse externe. În versiunile mai vechi ale EMUI, opțiunile pot fi în Securitate și confidențialitate> Mai multe> Instalați aplicații necunoscute.

După ce ați făcut acest lucru, apăsați pe numele browserului pe care intenționați să îl utilizați pentru a descărca fișierul de instalare Amazon Appstore și glisați comutatorul de lângă Permiteți instalarea aplicațiilor în poziția Pornit.

Acum că ați activat instalarea aplicațiilor din surse externe, accesați site-ul web amazon.com și, pe ecranul care vă este afișat, apăsați pe butonul Get Amazon Appstore, pentru a începe descărcarea fișierului .APK necesar pentru instalarea magazinului virtual.

La mesajul de pe ecran care vă este afișat, apăsați butonul OK și apoi atingeți pe butonul Deschideți, pentru a începe instalarea magazinului Amazon Appstore. Apoi atingeți butonul Instalați și după instalare atingeți butonul Deschideți pentru a deschide aplicația.

Când se deschide aplicația Amazon Appstore, vi se va cere să creați un cont Amazon sau să vă conectați cu cel pe care îl aveți deja.

Descarcă Instagram din Amazon Appstore

După ce v-ați conectat cu contul vostru, utilizați bara de căutare situată în partea de sus, tastați „instagram” și apoi apăsați pe rezultatul căutării (ar trebui să fie primul rezultat din listă). Apoi, pe pagina aplicației, apăsați butonul Get. Dacă apare un avertisment pentru care trebuie să activați instalarea aplicațiilor din surse externe, repetați aceeași procedură pe care am prezentato mai sus, aveți grijă să activați permisiunile la aplicația Amazon Appstore.

Când aplicația este descărcată și gata de instalare, vi se va afișa un ecran de avertizare. Apoi apăsați butonul Instalați pentru a finaliza procedura de instalare a aplicației Instagram pe telefonul vostru Huawei.

În plus, față de metoda de mai sus, trebuie să știți că puteți căuta și instala aplicații terță, cum ar fi Instagram, WhatsApp etc, folosind serviciul Petal Search. Aceasta este o aplicație Huawei disponibilă în AppGallery sau este preinstalată pe unele dispozitive, care vă permite să căutați aplicații în diverse magazine virtuale (de exemplu, Amazon Appstore sau APKPure). Sfatul meu este să utilizați cel mai mult magazinele sigure, precum cel de la Huawei sau Amazon.