Schimbare număr de telefon pe Instagram

Schimbare număr de telefon pe Instagram. Dacă nu știți cum puteți schimba numărul de telefon pe Instagram, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Schimbare număr de telefon pe Instagram

În acest articol vă voi explica pas cu pas cum să procedați de pe toate platformele pe care este disponibilă rețeaua socială. Deci, pentru mai multe detalii citiți în continuare acest articol.

Informații despre schimbarea numărului

aplicatia Instagram

Înainte să vă explic care este modul de schimbare număr de telefon pe Instagram, vreau să vă ofer câteva informații utile.

În primul rând, trebuie să știți că puteți schimba numărul de telefon pe Instagram în orice moment și de pe toate platformele pe care este disponibilă rețeaua socială. Puteți efectua operațiunea în cauză de pe un smartphone, prin intermediul aplicației pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative) și iPhone (aplicația o puteți descărca din App Store), dar și de pe calculator, prin intermediul site-ului oficial Instagram sau folosind aplicația sa pentru Windows 10.

Cu toate acestea, în ceea ce privește posibilitatea de a schimba numărul de telefon la un profil de afaceri (dacă aveți un cont Instagram pentru afaceri), rețineți însă că această operațiune poate fi efectuată numai cu ajutorul unui smartphone.

Schimbare număr de telefon pe Instagram

Dacă doriți să schimbați numărul de telefon, privat sau de afaceri, pe Instagram, urmați sfaturile de mai jos. După cum am menționat, puteți continua fie prin intermediul aplicației pentru rețeaua socială pentru smartphone-uri, fie de pe calculator.

De pe telefon

număr de telefon pe Instagram

Dacă utilizați aplicația Instagram pentru smartphone-uri, porniți-o apăsând pictograma sa aflată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului și conectați-vă la contul vostru.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe imaginea profilului vostru (în colțul din dreapta jos) pentru a accesa ecranul profilului vostru. Apoi apăsați pe opțiunea Editează profilul și mergeți la Număr de telefon situat sub Informații personale.

Deci, atingeți pe numărul de telefon introdus pentru al modifica și apoi apăsați butonul Următorul. Apoi, pentru a confirma operațiunea, tastați codul de confirmare pe care l-ați primit prin SMS (la numărul de telefon pe care l-ați introdus) în câmpul de text care vi se afișează. În cele din urmă, pentru a încheia, atingeți pe butonul ok.

În plus, dacă aveți un cont Instagram pentru afaceri, puteți schimba și informațiile referitoare la numărul de telefon pe care l-ați introdus pe același ecran pentru editarea profilului. Pentru a continua, în ecranul Editează profilul, atingeți pe Informații personale, apoi atingeți pe numărul vostru de telefon.

Acum, tastați numărul de telefon în câmpul de text Introdu numărul de telefon. În cele din urmă, confirmați operațiunea atingând mai întâi butonul Continuare și salvați modificările atingând butonul situat în colțul din dreapta sus.

De pe calculator

Numarul de telefon pe site-ul Instagram

Dacă intenționați să schimbați numărul de telefon pe Instagram folosind calculatorul, conectați-vă la site-ul oficial Instagram sau porniți aplicația Instagram pentru Windows 10, și conectați-vă la contul vostru.

După ce v-ați conectat la contul vostru, dați click pe imaginea profilului vostru (în colțul din dreapta sus) și în meniul care se deschide, dați click pe Profil.

Odată ce ecranul profilului vostru este afișat, faceți click pe Editează profilul și, în ecranul următor pe care îl vedeți, derulați în jos până la Număr de telefon.

Apoi introduceți noul număr de telefon pentru contul vostru și confirmați în final modificarea apăsând pe butonul Trimite.

Șterge numărul de telefon pe Instagram

Dacă vă întrebați cum să ștergeți numărul de telefon de pe Instagram, trebuie să știți că operațiunea în cauză este practic aceiași, descrisă pentru schimbarea numărului de telefon.

Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să accesați profilul vostru, și să accesați secțiunea pentru modificarea numărului de telefon (atât în ​​ceea ce privește numărul de telefon privat, cât și cel pentru un profil de afaceri), apoi ștergeți numărul de telefon.

Vă întrebați dacă este posibil să aflați când a fost creat un profil de Instagram? Ei bine, răspunsul este da! Pentru mai multe detalii, citiți un articol în care am explicat cum puteți afla când a fost creat un profil de Instagram.