Cum afli când a fost creat un profil de Instagram

Cum afli când a fost creat un profil de Instagram. Aveți un profil de Instagram de ceva vreme dar nu vă mai amintiți când v-ați înregistrat la rețeaua socială, și doriți să aflați aceste informații dar nu știți cum?

Cum afli când a fost creat un profil Instagram

În acest articol, despre cum afli când a fost creat un profil de Instagram, vă voi explica pas cu pas cum să aflați când v-ați înregistrat la Instagram, folosind toate platformele pe care este disponibilă rețeaua socială.

Cum afli când a fost creat un profil personal de Instagram

Dacă doriți să vedeți data creării unui profil Instagram, trebuie să știți că, în ceea ce privește profilul vostru, este o operațiune foarte simplă de realizat, care poate fi efectuată în primul rând prin utilizarea aplicației Instagram pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative) și pentru iPhone (aplicația o puteți descărca din App Store). În plus, voi explica cum să faceți acest lucru și folosind un calculator, prin intermediul site-ului oficial Instagram sau al aplicației pentru Windows 10.

De pe Android și iPhone

Cum afli când a fost creat un profil personal de Instagram

Dacă doriți să aflați când a fost creat profilul vostru de Instagram folosind un smartphone, trebuie mai întâi să porniți aplicația din telefon apăsând pe pictograma sa aflată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului vostru, apoi conectați-vă la contul vostru.

Acum, atingeți pe pictograma profilului vostru aflat în meniul de jos și apoi apăsați pe pictograma meniu din colțul din dreapta sus. După ce ați făcut acest lucru, apăsați pe elementul Setări și accesați secțiunea Securitate> Accesează datele.

Apoi, așteptați ca ecranul să se încarce cu toate informațiile referitoare la contul vostru. Veți vedea data și chiar ora la care v-ați înscris la Instagram (aceste informații le găsiți în secțiunea Informații cont).

De pe calculator

inregistrare la instagram

De asemenea, puteți afla când a fost creat profilul vostru de Instagram folosind un calculator. În acest caz, pentru a continua, conectați-vă mai întâi la cunoscuta rețea socială. Deci, conectați-vă pe site-ul său oficial sau utilizând aplicația pentru Windows 10.

Odată ce ați făcut acest lucru, în ambele cazuri, dați click pe profilul vostru sau pe (pictograma omuleț) situat în colțul din dreapta sus și faceți click pe elementul Setări din meniul care vă este afișat.

După ce ați făcut acest lucru, dați click pe Confidenţialitate şi securitate situat în meniul din stânga, apoi dați click pe Vezi datele contului din secțiunea Datele contului.

Pe pagina care se deschide, puteți vizualiza toate informațiile referitoare la contul vostru, inclusiv data și ora exactă a înregistrării la rețeaua socială. Nu credeați că este atât de ușor, nu-i așa?

Cum afli când a fost creat profilul altcuiva de Instagram

profilul altcuiva de Instagram

Instagram vă permite să vedeți data înregistrării pe rețeaua socială, în ceea ce privește profilurile altor utilizatori, dar aceste informații nu sunt vizibile pentru toate conturile.

Este, de fapt, o posibilitate legată de o problemă de securitate. Conturile care desfășoară activități publicitare, au data înregistrării publice, pentru a fi identificate de către utilizatorii rețelei sociale. În cele din urmă, trebuie să știți că, puteți vedea aceste informații doar din aplicația pentru rețeaua socială, disponibilă pentru Android și iOS (cele mai bune aplicații pentru Instagram, le găsiți într-un articol separat).

Acum, după ce ați aflat acest lucru, trebuie să căutați profilul utilizatorul care vă interesează folosind motorul de căutare Instagram (pictograma lupă din partea de jos) și atingeți numele acestuia pentru a accesa ecranul profilului său.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe pictograma () situată în colțul din dreapta sus și, în meniul care vă este afișat, atingeți pe Despre acest cont (dacă este disponibilă această opțiune). Cu toate acestea, rețineți că, dacă această opțiune nu este disponibilă, înseamnă că nu este posibil să vedeți informațiile despre cont la profilul în cauză.

Dacă nu știți cum puteți avea mesajele colorate pe Instagram, vă sfătuiesc să citiți un articol în care am explicat pas cu pas cum să faceți acest lucru. Cum să ai mesaje colorate pe Instagram.