Aplicații pentru slăbit gratuite Android sau iPhone

Aplicații pentru slăbit gratuite Android sau iPhone. Cauți o aplicație de slăbit și să fie în limba română? În acest articol vom vorbi despre cele care în opinia noastră sunt cele mai bune aplicații pentru slăbit. Bineînțeles vom vorbi despre aplicații gratuite, care pot fi utilizate pe dispozitive Android sau iOS.

Aplicații pentru slăbit gratuite Android sau iPhone

Printre aplicațiile pentru slăbit despre care vom vorbi, există câteva care vă vor oferi sfaturi utile pentru monitorizarea sănătății, alimentația corectă și de asemenea, veți găsi exerciții simple pe care le puteți face acasă sau în parc. Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS sau Windows.

MyFitnessPal (Android/iOS)

aplicatie pentru slabit MyFitnessPal Android iOS

Prima aplicație pentru slăbit pe care ar trebui să o încercați se numește MyFitnessPal, este una dintre cele mai faimoase și apreciate. Aplicația dispune de o bază de date uriașă pentru produse alimentare și este utilizată pentru funcțiile de numărare a caloriilor, precum și pentru programul de exerciții zilnice.

Aplicația vă permite să monitorizați cu ușurință dieta și să urmăriți exercițiile de efectuat, ajutându-vă să aveți un stil de viață mai sănătos, fără eforturi deosebite. Aplicația MyFitnessPal este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS.

MyFitnessPal – Calorie Counter este o aplicație care poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS, dar puteți achiziționa versiunea Premium. Pentru acest lucru va trebui să plătiți un abonament lunar de 9,99 euro sau un abonament anual de 49,99 euro, și veți avea acces la mai multe caracteristici suplimentare, puteți elimina și bannerul publicitar, chiar dacă nu este foarte invaziv.

Fitbit (Android/iOS)

Aplicații pentru slăbit gratuite Android sau iPhone Fitbit Android iOS

Aplicația Fitbit a fost concepută inițial ca o aplicație complementară pentru utilizatorii cu brațări de fitness Fitbit, dar aplicația o puteți utiliza și fără brățară. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe dispozitive Android, iOS și Windows și vă va permite să vă analizați stilul de viață prin intermediul senzorilor din smartphone-urile voastre, și în același timp vă ajută să pierdeți în greutate și să mențineți un stil de viață corect.

La fel ca aplicația MyFitnessPal, va trebui să răspundeți la o serie de întrebări generale, stilul vostru de viață, activitatea fizică pe care o faceți etc.

Nike+ Training Club (Android/iOS)

aplicatie de slabit Nike + Training Club

O altă aplicație pentru slăbit pe care ar trebui să o încercați este Nike + Training Club. Aceasta este o aplicație complet dedicată antrenamentului, cu sesiuni personalizate pe baza rezultatelor pe care doriți să le atingeți. După ce răspundeți la întrebările clasice despre obiceiurile, și stilul vostru de viață, precum și rezultatele pe care doriți să le obțineți, aplicația vă va oferi numeroase videoclipuri. Pe scurt, atunci când vă antrenați veți avea un antrenor virtual.

Nike + Training Club nu este doar o aplicație pentru slăbit sau fitness, este o comunitate virtuală reală formată din atleți și oameni obișnuiți, un loc care include și entuziaști ai fitness-ului din întreaga lume. Va trebui să accesați secțiunea Community dacă doriți să vedeți fotografiile încărcate de alți utilizatori care utilizează aplicația.

Aplicația Nike + Training Club este gratuită și o puteți descărca pe dispozitive Android și iOS. Aplicația nu are bannere publicitare.

Alte aplicații pentru slăbit iPhone sau Android

Alte Aplicații pentru slăbit iPhone sau Android

Aplicațiile menționate mai sus sunt în opinia noastră cele mai bune aplicații de slăbit. Dar, voi puteți încerca și alte aplicații, în Magazinul Google Play veți găsi foarte multe aplicații din această categorie.

De exemplu, în Magazinul Google Play puteți căuta aplicații cum ar fi: Calorific, FatSecret, My Food Diary, Lose It! etc. O altă aplicație bună pe care ar trebui să o încercați este Lifesum – Diet Plan, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Dacă doriți să slăbiți doar în fotografii și nu în realitate, avem un articol cu cele mai bune aplicații de slăbit poze.