Aplicații gratuite pentru slăbit (Android sau iPhone)

Aplicații gratuite pentru slăbit (Android sau iPhone). Căutați o aplicație de slăbit, și să fie în limba română? În acest articol, vă voi prezenta cele mai bune aplicații gratuite pentru slăbit (Android sau iPhone). Bineînțeles vă voi prezenta aplicațiile gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază), care pot fi utilizate pe dispozitive Android sau iOS.

Aplicații gratuite pentru slăbit (Android sau iPhone)

Printre aplicațiile pentru slăbit despre care vom vorbi, există câteva care vă vor oferi sfaturi utile pentru monitorizarea sănătății, alimentația corectă și de asemenea, veți găsi exerciții simple pe care le puteți face acasă sau în parc.

Informații despre aplicații pentru slăbit

Aplicații gratuite pentru slăbit

Înainte să vă prezint care sunt cele mai bune aplicații gratuite pentru slăbit, vreau să vă ofer câteva informații cu privire la utilizarea aplicațiilor din acest articol.

În ceea ce privește aplicațiile pentru controlul greutății corporale, trebuie să știți că acestea nu înlocuiesc ajutorul medicilor, ele pot fi utilizate pur și simplu ca un ajutor pentru a monitoriza greutatea. Nu faceți greșeala de a recurge la diete gândindu-vă că acestea împreună cu utilizarea aplicațiilor din acest articol sunt suficiente pentru a slăbi. Este o greșeală foarte gravă, care ar putea duce la probleme grave de sănătate.

Aplicații de slăbit gratis

O să încep lista cu aplicații de slăbit gratis, care pot fi utile pentru a vă monitoriza progresul și pentru a vă îmbunătăți starea de fitness cu unele activități sportive sănătoase.

Calorie Counter – MyFitnessPal

MyFitnessPal

Prima aplicație pentru slăbit pe care ar trebui să o încercați se numește MyFitnessPal, este una dintre cele mai faimoase și apreciate aplicații. Aplicația dispune de o bază de date uriașă pentru produse alimentare și este utilizată pentru funcțiile de numărare a caloriilor, precum și pentru programul de exerciții zilnice.

Aplicația vă permite să monitorizați cu ușurință dieta și să urmăriți exercițiile de efectuat, ajutându-vă să aveți un stil de viață mai sănătos, fără eforturi deosebite. Aplicația MyFitnessPal este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS.

MyFitnessPal este o aplicație care poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS, dar puteți achiziționa versiunea Premium. Pentru acest lucru va trebui să faceți un abonament lunar de 9,99 euro sau un abonament anual de 49,99 euro, și veți avea acces la mai multe funcții suplimentare, puteți elimina și bannerele publicitare, chiar dacă nu sunt foarte invazive.

După instalarea și pornirea aplicației, atingeți butonul Register și apoi apăsați butonul Register with e-mail (alternativ, vă puteți conecta direct cu contul vostru Facebook). Apoi, urmați instrucțiunile pe care le vedeți pe ecran: indicați care este obiectivul vostru (de exemplu, pierderea în greutate), cât de activ sunteți și apoi specificați sexul, data de naștere, țara, înălțimea, greutatea actuală, obiectivul greutății, obiectivul săptămânal etc.

Adăugați adresa voastră de e-mail și parola cu care să protejați contul, numele vostru de utilizator și după ce acceptați termenii de utilizare, atingeți butonul Sign in. Prin urmare, trebuie să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal bifând casetele corespunzătoare și atingând butonul Accept din partea de jos a ecranului. Amintiți-vă să vă confirmați contul atingând pe link-ul din e-mail.

După ce v-ați înregistrat, vi se va afișa obiectivul zilnic de calorii calculat pe baza planului personalizat, stabilit de aplicație pe baza răspunsurilor pe care le-ați dat. Apoi apăsați butonul Start monitoring now și, dacă este necesar, închideți ecranul care promovează versiunea Premium a aplicației, atingând pictograma săgeată situată în partea stângă sus.

Pe ecranul care vi se afișează, indicați care a fost ultima masă pe care ați mâncat-o (de exemplu, Breakfast), specificați ce ați mâncat etc, urmând instrucțiunile afișate pe ecran. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți ecranul Diary al aplicației, unde veți găsi o secțiune pe care o puteți actualiza zilnic cu alimentele pe care le consumați, precum și cu exercițiile pe care le faceți și greutatea pe care o pierdeți.

Pentru a accesa celelalte secțiuni ale aplicației, apăsați butonul (≡) situat în partea stângă sus și atingeți unul dintre butoanele disponibile, pe baza secțiunii pe care doriți să o accesați.

Aplicație de slăbit în română

Aplicație de slăbit în română

Dacă căutați o aplicație de slăbit în română, încercați Fitbit. Această aplicație a fost concepută inițial ca o aplicație complementară pentru utilizatorii cu brațări de fitness Fitbit, dar aplicația o puteți utiliza și fără brățară. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe dispozitive Android, iOS și Windows și vă va permite să vă analizați stilul de viață prin intermediul senzorilor din smartphone-urile voastre, și în același timp vă ajută să pierdeți în greutate și să mențineți un stil de viață corect.

La fel ca aplicația MyFitnessPal, va trebui să răspundeți la o serie de întrebări generale, stilul vostru de viață, activitatea fizică pe care o faceți etc. Aplicația este gratuită, dar pentru a profita de toate funcțiile utile pentru controlul caloriilor și activitatea sportivă, trebuie să faceți un abonament Premium.

După instalarea și pornirea aplicației pe telefon sau tabletă, apăsați butonul Abonare la Fitbit și, dacă aveți un tracker de fitness Fitbit, selectați-l și urmați expertul pentru al configura. În caz contrar, atingeți pe butonul Configurează doar aplicația.

Apoi completați formularul de pe ecran, introduceți adresa voastră de e-mail și parola, bifați casetele referitoare la acceptarea condițiilor de utilizare și apăsați butonul Conectare. În noul ecran care s-a deschis, citiți politica de confidențialitate și apăsați butonul Acceptare și începeți să utilizați aplicația.

Introduceți numele vostru, data nașterii, înălțimea, greutatea și sexul și apoi apăsați butonul Creați un cont. După ce v-ați înregistrat (confirmați adresa voastră de e-mail), veți vedea ecranul Astăzi, atingeți butoanele (+) situate în partea dreaptă a ecranului, pentru a seta orice progres în ceea ce privește antrenamentele, aportul de apă, alimentele consumate etc.

Dacă căutați o aplicație de slăbit și aveți nevoie de mai mult sprijin, veți găsi cu siguranță utilă secțiunea Comunitate. Prin conectarea contului vostru de Facebook la aplicație sau prin sincronizarea listei de contacte, puteți participa la provocări zilnice sau săptămânale, invitându-vă prietenii să facă activitate fizică cu voi. Cu toate acestea, în secțiunea Descoperă puteți găsi exerciții de făcut pentru a vă antrena, puteți adăuga noi instrumente în panoul „Astăzi” și așa mai departe.

Nike+ Training Club

Nike Training Club

O altă aplicație pentru slăbit pe care ar trebui să o încercați este Nike + Training Club. Aceasta este o aplicație complet dedicată antrenamentului, cu sesiuni personalizate pe baza rezultatelor pe care doriți să le atingeți. După ce răspundeți la întrebările clasice despre obiceiurile, și stilul vostru de viață, precum și rezultatele pe care doriți să le obțineți, aplicația vă va oferi numeroase videoclipuri. Pe scurt, atunci când vă antrenați veți avea un antrenor virtual. Aplicația este gratuită și o puteți descărca pe telefon sau tabletă Android sau iOS.

După ce ați descărcat și instalat aplicația, atingeți butonul Sign up situat în partea stângă jos, completați câmpurile referitoare la introducerea adresei voastre de e-mail, parola cu care să protejați contul, numele și prenumele și data de naștere. Apoi atingeți butonul Join us și începeți să utilizați aplicația atingând butoanele Start și OK.

Când utilizați aplicația pentru prima dată, trebuie să indicați dacă sunteți bărbat sau femeie și de câte ori vă antrenați pe săptămână, astfel încât să personalizați cât mai mult experiența utilizării. Apoi, atingeți fila For you, pentru a vizualiza antrenamentele alese în funcție de caracteristicile voastre: Explore, pentru a explora antrenamentele pe baza scopului lor (de exemplu, crește rezistența, forța sau mobilitatea): Collections, pentru a accesa colecții de exerciții concepute pentru anumite tipuri de utilizatori și Programs, pentru a selecta unul dintre programele de formare dintre cele disponibile.

După ce ați ales un antrenament, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Download, astfel încât să începeți descărcarea, apoi apăsați butonul Start, pentru a vedea instrucțiunile care vi se oferă pe ecran pentru a termina sesiunea de antrenament.

Alte aplicații gratuite pentru slăbit

Workout Challenge

Aplicațiile menționate mai sus sunt cele mai bune din această categorie. Dar, desigur există și alte aplicații pe care le puteți descărca gratuit din Magazin Google Play sau App Store.

  • 7 Min Workout Challenge (Android/iOS) – această aplicație este dedicată exercițiilor fizice, care oferă 12 exerciții simple de efectuat, cu durata de 30 de secunde fiecare, pentru un total de 7 minute zilnic de exercițiu fizic.

De asemenea, în Magazin Google Play puteți căuta: Calorific, FatSecret, My Food Diary sau Lose It!. O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați este Lifesum – Diet Plan, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Dacă doriți să slăbiți doar în poze și nu în realitate, vă sfătuiesc să citiți un articol cu cele mai bune aplicații de slăbit în poze.