Aplicații de slăbit poze pentru Android sau iPhone

Aplicații de slăbit poze pentru Android sau iPhone. În ultima vreme nu ați acordat prea multă atenție la silueta voastră și, prin urmare, fotografiile pe care le-ați făcut în ultimele luni nu au făcut decât să evidențieze kilogramele în plus pe care le-ați acumulat recent. Doriți să remediați această situație? Dacă ați răspuns afirmativ la această întrebare, și ați început deja să urmați o dietă strictă și să vă antrenați în mod corespunzător cu siguranță o să reușiți.

Aplicații de slăbit poze pentru Android sau iPhone

Faptul că fotografiile pe care le-ați făcut în ultimele luni arată kilogramele în plus, nu ar trebui să fie o problemă așa de mare. Trebuie doar să instalați câteva aplicații de slăbit fotografiile și să le utilizați în mod corect.

Chiar dacă nu sunteți expert în editare fotografiilor, trebuie să știți că aplicațiile despre care vom vorbi sunt foarte ușor de folosit. Aproape toate aplicațiile sunt 100% gratuite și, dacă sunt utilizate în mod corect, vă permit să obțineți rezultate mai mult decât satisfăcătoare.

Snapseed (Android/iOS)

aplicatie de slabit in poze Snapseed (AndroidiOS)

Prima aplicație de slăbit poze pe care ar trebui să o încercați se numește Snapseed. Această aplicație gratuită, dezvoltată de Google, vă permite să modificați perspectiva fotografiilor voastre. În plus, Snapseed oferă o serie întreagă de instrumente, datorită cărora este posibil să se modifice culoarea, luminozitatea, expunerea, contrastul și mulți alți parametri la fotografii. Aplicația o puteți instala pe un telefon Android sau iPhone.

Adobe Photoshop Fix (Android/iOS)

aplicatie de slabit fotografii Adobe Photoshop Fix

O altă aplicație de slăbit poze pe un dispozitiv Android sau iOS este Adobe Photoshop Fix (nu vă confundați cu Adobe Photoshop Mix, aplicația despre care am vorbit în diverse articole dedicate aplicațiilor pentru editarea fotografiilor). Photoshop Fix oferă posibilitatea de a modifica atât un obiect prezent într-o fotografie, cât și un detaliu la față sau la alte părți a corpului. Aplicația este complet gratuită și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Make Me Slim (Android)

Aplicații de slăbit poze Make Me Slim

Dacă căutați o aplicație gratuită, și să fie deosebit de simplu de folosit, Make Me Slim ar putea fi aplicația potrivită pentru voi. Interfața la această aplicație este curată și minimă, ceea ce simplifică utilizarea acesteia. Cu toate acestea, trebuie să știți că veți vedea reclame în aplicație, acest lucru ar putea întrerupe munca voastră pentru câteva secunde. Nu este o problemă așa mare, dar este bine să știți acest lucru înainte să instalați aplicația pe dispozitiv.

Aplicație de slăbit în poze pentru iPhone

Aplicație de slăbit poze pentru iPhone Pixelmator

Dacă aveți un dispozitiv Apple, Pixelmator ar putea fi aplicația potrivită pentru voi. Această aplicație oferă multe caracteristici interesante care vă permit să acționați asupra oricărui parametru din fotografii. Spre deosebire de aplicațiile menționate mai sus, Pixelmator nu este o aplicație gratuită: costă 5.49 euro pentru iPhone și 32.99 euro pentru MacOS.

Alte aplicații de slăbit poze pe telefon iPhone sau Android

Dacă nu sunteți mulțumit de aplicațiile de slăbit poze menționate mai sus și căutați alternative, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • Plastic Surgery Simulator Lite (Android / iOS) – dacă sunteți în căutarea unei aplicații care, pe lângă faptul de slăbit pozele, vă poate permite să acționați în mod semnificativ pe alte părți ale corpului, aceasta ar putea fi aplicația potrivită pentru voi. Aplicația vă permite să modificați buzele, dimensiunea ochilor, forma nasului, pe scurt… un pic din toate, și este gratis.
  • Perfect Me (Android / iOS) – această aplicație se caracterizează printr-o interfață foarte intuitivă care facilitează retușarea obiectelor care sunt prezente în fotografii. Cu aplicația Perfect Me este posibil să modificați unele detalii la față, să adăugați autocolante drăguțe la fotografii și multe altele.
  • BIKINI (Android / iOS) – această aplicație vă permite să slăbiți fața, să corectați înălțimea, picioarele, și restul corpului. Aplicația este gratuită.
  • GIMP (Windows / macOS / Linux) – acest program, în ciuda faptului că nu dispune de aceleași instrumente puse la dispoziție de Photoshop, rămâne una dintre cele mai bune alternative gratuite.

Dacă căutați programe de editat poze pe PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe gratuite din această categorie. Programe de editat poze.