Aplicație pentru curățare difuzor iPhone

Aplicație pentru curățare difuzor iPhone. Cine nu a intrat niciodată accidental în apă cu telefonul? Fie că este din cauza ploii sau după ce ați așezat dispozitivul într-un loc nepotrivit, este un accident care, din păcate, i se poate întâmpla oricui, iar dacă apa ajunge în zonele sensibile ale telefonului, cum ar fi în difuzoare, poate deveni o problemă. În acest articol despre, aplicație pentru curățare difuzor iPhone, vă voi prezenta o listă de aplicații pentru Android și iOS care vă permit să curățați difuzoarele telefonului. Ca regulă generală, în cazul în care apa intră în contact cu telefonul, primul lucru care trebuie făcut este să îl opriți imediat până când dispozitivul este complet uscat, pentru a împiedica umezeala să îi deterioreze componentele.

După ce ați făcut acest lucru, dacă telefonul are probleme, mai exact cu sunetul, există aplicații care, așa cum am menționat mai sus, pot debloca efectiv difuzoarele cu ajutorul unor sunete speciale, astfel încât să puteți rezolva acest tip de problemă fără a fi neapărat nevoie să mergeți la un specialist. Mai jos veți găsi câteva dintre aplicațiile  pe care le puteți încerca.

Aplicație pentru curățare difuzor la telefon Android

Aveți un telefon Android și vă întrebați cum să curățați difuzoarele telefonului de apă? Ei bine, vă sfătuiesc să încercați aplicațiile de mai jos. Aplicațiile care urmează să vi le prezint le puteți descărca direct din Magazin Play, deci nu este nevoie să instalați fișiere APK din surse externe.

Super Speaker Cleaner

Aplicație pentru curățare difuzor iPhone

Prima aplicație pentru curățare difuzor la telefon Android este Super Speaker Cleaner, o aplicație simplă pentru curățarea difuzoarelor telefonului, care, cu o interfață simplă și intuitivă, este accesibilă oricui. Aplicația o puteți descărca prin procedura obișnuită din Magazin Play sau din magazine alternative.

Aplicația oferă, de asemenea, un pachet Remove Ads, datorită căruia toate reclamele pot fi eliminate din aplicație, ceea ce este util în cazul unei utilizări de lungă durată (desigur, contra cost).

După ce ați descărcat aplicația, puteți trece la deschiderea acesteia. Veți observa imediat că există două tipuri de difuzoare pe care le puteți deconecta, difuzorul Loudspeaker care ar fi cel folosit pentru a reda toate conținuturile media (de obicei situat în partea de jos a telefonului) și Earpiece, care este cel folosit în timpul apelurilor și care, prin urmare, este situat în partea de sus a telefonului.

Selectați difuzorul pe care doriți ca aplicația să funcționeze, apoi măriți volumul la maxim, deconectați orice căști conectate la dispozitiv și rotiți difuzorul în jos. După ce ați făcut acest lucru, bifați cele trei rânduri de instrucțiuni și, în final, apăsați pictograma în formă de picătură de apă. Procedând astfel, va porni un sunet care ar trebui să fie capabil să îndepărteze orice picătură de apă rămasă în interiorul telefonului, deblocând efectiv difuzorul.

În cazul în care această soluție nu funcționează, nu renunțați, este posibil să fie nevoie de mai multe încercări pentru ca difuzorul să funcționeze din nou corect. Alternativ, vă recomand, de asemenea, să încercați cele două moduri oferite de aplicație, cu ajutorul cărora pot fi emise două sunete diferite pentru a face procesul mai eficient. Puteți face acest lucru prin simpla apăsare pe Mode 1 sau Mode 2.

Alte aplicații pentru curățare difuzoare la telefon Android

Alte aplicații pentru curățare difuzoare la telefon Android

Dacă aplicația menționată mai sus nu v-a ajutat, mai jos veți găsi alte aplicații pe care le puteți încerca. Chiar și aceste aplicații le puteți descărca direct din Magazin Play.

  • Speaker Cleaner – Remove Water – această aplicație simplă oferă diferite setări pentru curățarea difuzoarelor telefonului. Pe lângă cele două sunete diferite, aplicația include și un indicator prin intermediul căruia puteți regla frecvența după bunul plac, o funcție destinată celor care doresc să facă o curățare ceva mai intensă a difuzoarelor. Atingeți aici pentru a descărca aplicația.
  • Speaker Cleaner – cu această aplicație, nu mai puțin de patru sunete diferite pot fi folosite pentru a debloca difuzoarele telefonului. Dar nu se termină aici, există și posibilitatea de a modifica frecvențele acestor sunete și de a folosi vibrațiile dispozitivului, pentru a putea șterge definitiv difuzoarele telefonului. Atingeți aici pentru a descărca aplicația.

Aplicație pentru curățare difuzor iPhone

Dacă căutați o aplicație pentru curățare difuzor iPhone, mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune aplicații din această categorie. Încercați-le și nu veți regreta!

Shortcuts

Înainte de a trece la aplicațiile externe, trebuie să știți că prin intermediul aplicației Shortcuts, care este integrată în mod implicit în fiecare dispozitiv mobil iOS, este posibil să adăugați o comandă concepută tocmai pentru curățarea difuzoarelor telefonului. Comanda în cauză se numește Water Eject și o puteți găsi pe site-ul ShortcutsGallery, o puteți instala prin simpla apăsare a butonului Get Shortcut.

După ce ați adăugat comanda, deschideți aplicația Shortcuts și apoi apăsați pe caseta Water Eject. După ce ați făcut acest lucru, întoarceți difuzorul în jos și dați volumul la maxim, apoi porniți comanda apăsând pe Begin Water Ejection. Acest lucru va declanșa un sunet care ar trebui să evacueze în mod eficient difuzorul telefonului dacă există apă.

Alte aplicații pentru curățare difuzor iPhone

Aplicație pentru curățare difuzor iPhone

Dacă nu ați reușit să curățați difuzorul la iPhone cu soluția de mai sus, atunci vă las mai jos alte alternative pe care le puteți încerca. Aplicațiile le puteți descărca direct din App Store.

  • Clear Wave – cu această aplicație vă puteți curăța complet difuzoarele de orice picături de apă. Tot ce trebuie să faceți este să selectați frecvența dorită, apoi să porniți sunetul pentru a elimina picăturile prinse în interiorul dispozitivului, în plus puteți face și o verificare a sunetului bas și stereo pentru a vedea dacă acestea funcționează corect. Atingeți aici pentru a descărca aplicația.
  • Sonic V – o aplicație simplă și intuitivă, care face doar strictul necesar. Trebuie doar să selectați frecvența și să porniți sunetul, iar acesta va curăța dispozitivul de orice picături de apă rămase în interiorul telefonului. Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store.

Site pentru curățare difuzor la telefon

Site pentru curățare difuzor la telefon

În cazul în care nu doriți să descărcați nicio aplicație, mai există o soluție simplă la care puteți recurge, și anume să folosiți un site pentru a curăța difuzoarele telefonului vostru. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să deschideți browserul pe care îl folosiți pe telefon, fie că este vorba de un telefon Android sau de un iPhone, și să accesați servicii online precum Fixmyspeakersnow, unde veți găsi un sunet înregistrat pe care îl puteți reda pe telefonul vostru.

Înainte de a reda sunetul, nu uitați să poziționați difuzorul în jos și să reglați volumul la maxim. După ce ați făcut acest lucru, apăsați pictograma ▶ pentru a porni sunetul și, eventual, pentru a curăța difuzorul. În cazul în care nu funcționează imediat, continuați să încercați până când auziți îmbunătățiri.