Youtube playlist cu colinde de crăciun românești

Youtube playlist cu colinde de crăciun românești. Cel mai bun playlist cu colinde de crăciun gratis este acela care îl creați voi. În acest articol vom vorbi despre cum puteți crea un playlist cu muzica preferată de pe Youtube.

Youtube playlist cu colinde de crăciun românești

YouTube este cel mai renumit serviciu de streaming online. În timp ce Spotify, și alte servicii se luptă pentru dominarea pieţei de streaming, YouTube a devenit un site de muzică atât de popular încât Google are acum un serviciu de abonament care vă permite să vizionați videoclipuri YouTube fără reclame și chiar offline. În acest articol veți vedea cum să creați un playlist cu colinde de crăciun românești. Nu vă faceți griji, aveți nevoie doar de un cont Google, iar crearea unui playlist este floare la ureche. În mai puțin de 1 minut veți avea playlist-ul cu colinde de crăciun.

Cont pentru Youtube

Cont pentru Youtube

Nu aveți un cont Youtube și din acest motiv nu puteți crea un playlist? În acest caz, va trebui să creați un cont gratuit. Trebuie să știți că un cont Google funcționează pe toate serviciile lor Youtube, Gmail, etc.

Deci, accesați acest link și, completați toate câmpurile de pe pagină (nume, email, parolă, număr de telefon, etc) apoi dați click pe butonul Înainte. Acceptați politica de confidențialitate și termenii de utilizare, și dați click pe butonul Sunt de acord.

Apoi veți vedea un mesaj de bun venit și contul vostru este activat. Acum, tot ce trebuie să faceți este să deschideți Youtube și să căutați colindele, apoi să le adăugați în playlist.

Cum creezi pe Youtube un playlist cu colinde de crăciun românești

Cum creezi pe Youtube un playlist cu colinde de crăciun românești

Pentru a crea un playlist cu colinde de crăciun pur și simplu conectați-vă la contul vostru YouTube pe care tocmai l-ați creat și căutați un colind pe care doriți să îl includeți în playlist. Faceți click pe butonul + Salvează, apoi selectați Creează un playlist nou. Introduceți un nume pentru playlist-ul vostru, de exemplu Colinde de crăciun 2019, apoi selectați dacă doriți să fie un playlist public, sau privat, și faceți click pe Creează.

De acum încolo puteți adăuga colinde de crăciun în playlist-ul vostru dând click pe + Salvează, dar nu uitați să alegeți playlist-ul creat special pentru colinde (în acest fel veți asculta doar colinde din playlist-ul respectiv).

Pentru a accesa playlist-ul cu colinde, trebuie doar să atingeți pictograma cu trei linii din partea stângă sus pentru a deschide meniul YouTube. Apoi mergeți la opțiunea Canalul tău, lista cu colindele de crăciun ar trebui să fie listată în Bibliotecă.

Creare playlist Youtube pe telefon

Creare playlist Youtube pe telefon

Vă întrebați care este modul de creare a unui playlist Youtube direct de pe telefon? Ei bine, puteți face același lucru și pe un telefon Android, direct din aplicația YouTube, atingeți pe butonul + Salvează de sub colind (videoclip), apoi selectați playlist-ul existent sau creați unul nou. Bifați caseta dacă doriți să fie un playlist privat și ați terminat.

Modificare playlist Youtube

Puteți rearanja melodiile în playlist prin simpla glisare și fixare a acestora în listă. Dacă doriți să eliminați o melodie, faceți click pe cele trei puncte din dreapta sus și alegeți Elimină din playlist. De asemenea, puteți utiliza acest meniu și pentru a seta o imagine pentru lista de redare.

Descarcă colinde de crăciun românești

Nu doriți să adăugați colinde în playlist-ul de pe Youtube deoarece nu le puteți asculta offline (fără internet)? În acest caz, le puteți descărca direct pe PC sau telefon. Nu contează dacă utilizați un telefon Android sau iPhone, puteți descărca colindele și apoi să le ascultați fără internet.

Colindele le puteți descărca fie prin utilizarea unor aplicații sau programe speciale, fie direct din browser (fără să instalați aplicații sau programe pe PC sau telefon), mai multe detalii găsiți într-un articol separat: descarcă video de pe Youtube pe PC, laptop sau tabletă.