Descarcă video de pe Youtube pe PC, laptop sau tabletă

Descarcă video de pe Youtube pe PC, laptop sau tabletă. Vom vorbi despre cum se poate descărca video și muzică de pe Youtube cu un program sau din browser.

Descarcă video de pe Youtube pe PC, laptop sau tabletă

Cu toții iubim YouTube-ul, dar dacă mergem undeva și nu avem o conexiune la internet nu putem vizualiza videoclipurile. Vom vorbi despre cum se poate descărca video sau muzică pentru utilizarea offline.

În septembrie 2013, YouTube a anunțat că va adăuga vizualizarea offline în aplicația mobilă. Cu toate acestea, acest lucru nu sa întâmplat. Recent a lansat YouTube Go, o aplicație oficială pentru descărcarea videoclipurilor în țări în care datele mobile sunt prea scumpe pentru a le folosi pentru streaming. În acest articol veți învăța cum puteți descărca muzică și video de pe Youtube.

Descarcă video de pe Youtube fără program: din browser

Dacă doriți să descărcați videoclipuri de pe YouTube direct pe computer, cel mai simplu mod de obicei este prin browser. Deși există pluginuri pentru descărcarea videoclipurilor pentru anumite browsere web, cel mai simplu mod de a descărca este să copiați și să inserați adresa URL a videoclipului dorit într-un site Web.

Există multe site-uri care oferă acest serviciu gratuit, dar de multe ori acestea sunt offline.

Unul care funcționează în prezent este DLNowSoft. Acesta este gratuit și nu are reclame. Totuși, aceasta are niște condiții și spune să nu descărcați conținut protejat prin drepturi de autor, cum ar fi muzică.

Un alt site este VidPaw. Puteți fie să copiați și să inserați URL-ul videoclipului de pe YouTube, fie pur și simplu să tastați cuvântul cheie de pe Youtube în adresa URL inițială pentru a accesa pagina de descărcare. De menționat este faptul că nu puteți descărca întotdeauna videoclipurile la cea mai mare rezoluție, videoclipurile sunt limitate la 720p, în ciuda faptului că originalul era la 1080p.

Descarcă video de pe Youtube fără program din browser

Dacă, din anumite motive, formatul MP4 nu este potrivit pentru nevoile voastre, atunci Freemake Video Converter poate converti videoclipurile descărcate în alte formate. Alternativ, puteți utiliza ClipConverter, un instrument online gratuit care descarcă videoclipurile de pe YouTube și le transformă într-un format pe care îl alegeți.

converteste videoclipuri de pe youtube ClipConverter

Pentru a utiliza un site web, cum ar fi DLNowSoft sau ClipConverter, urmați pașii de mai jos:

1: Accesați www.youtube.com și găsiți un videoclip pe care doriți să îl descărcați. Copiați adresa URL din bara de adrese a browserului. Dacă faceți click pe bara de adrese, este de obicei suficient pentru a evidenția acest lucru, sau faceți click de trei ori. Apăsați Ctrl-C pentru a copia adresa URL evidențiată.

2. Accesați site-ul de descărcare video. Puneți cursorul în caseta pentru adresa URL a videoclipului și apăsați pe Ctrl-V pentru a lipi adresa copiată. Dacă vedeți opțiuni, cum ar fi rezoluția sau formatul MP4 sau MP3 alegeți ceea ce doriți și faceți click pe Download.

4. Uitați-vă în folderul downloads sau unde ați salvat fișierul video. De asemenea, puteți să copiați fișierul pe un alt computer sau să îl transferați pe alt dispozitiv.

Program de copiat muzică de pe Youtube

Ca și în cazul site-urilor web, există o mulțime de programe cu care puteți descărca video pe calculator sau laptop. Nu toate sunt gratuite, dar unele da.

Un program la plată și care este foarte bun este YouTube ByClick. Dacă doriți un program gratuit, încercați WinX YouTube Downloader. Va trebui să achiziționați versiunea completă doar dacă doriți să faceți conversie în mai multe formate, dar dacă formatele gratuite puse la dispoziție sunt ok pentru voi, nu vă va costa nimic.

 program de convertit videoclipuri WinX YouTube Downloader

Procesul este practic identic cu utilizarea unui site web: copiați și inserați adresa URL a videoclipului în program. Apoi, alegeți opțiunile, cum ar fi rezoluția, apoi apăsați butonul Download.

Descarca playlist-uri de pe youtube

Uneori trebuie să și plătiți pentru programe dacă doriți o viață mai ușoară. YouTube ByClick poate descărca extrem de ușor video sau muzică de pe YouTube. Tot ce trebuie să faceți este să copiați adresa URL a unui videoclip, iar un pop-up vă va întreba dacă doriți să descărcați audio sau video. Sau puteți seta o valoare implicită pentru a descărca automat MP3 sau MP4 la calitatea prestabilită.

Dacă videoclipul face parte dintr-un playlist de redare, puteți face click pe butonul Download playlist și veți vedea un pop-up, unde puteți alege videoclipurile pe care le doriți din playlist-ul de redare. După aceea faceți click pe butonul Download.

Programul îl puteți folosi pentru o încercare gratuită timp de o zi, iar dacă vă place programul va trebui să cheltuiți niște bani, programul costa 9,99 dolari.

Descarcă video de pe Youtube pe tabletă sau telefon

Trebuie să știți că există și aplicații care vă permit să descărcați videoclipuri direct pe telefonul Android, mai dificil este pe iPhone. Avem un articol separat despre acest subiect:

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone

Dar nu uitați că puteți descărca fișierele pe PC sau laptop folosind metodele de mai sus, apoi le puteți copia pe telefon sau tabletă.

Un alt articol despre cum puteți descărca muzică de pe Youtube avem aici. Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon.