Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone. Dacă doriți să descărcați muzică de pe Youtube pe un telefon Android sau iPhone, atunci metoda este foarte simplă. Puteți folosi servicii online care fac automat acest lucru pentru voi direct din browser fără a folosi aplicații.

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone gratis

Anumite servicii online vă permite să convertiți videoclipurile sau să extrageți doar audio de la un videoclip. De asemenea vă permite să setați bitrate-ul maxim permis pentru MP3-uri la 320kbps.

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone cu Yout

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone cu yout gratis

Yout este un serviciu online care vă permite să extrageți audio din videoclipuri Youtube foarte ușor și simplu. Pentru a folosi acest serviciu online trebuie să deschideți videoclipul YouTube pe care doriți să îl convertiți în MP3, după trebuie să faceți clic pe bara de adrese a browserului, apoi trebuie să ștergeți sufixul ube de pe youtube.com (de ex. https://www.youtube.com/watch?v=b_xjAC-RH3A trebuie să devină https://www.yout.com/watch?v=b_xjAC-RH3A)

În pagina care se deschide, selectați fila MP3, alegeți calitatea melodiei pe care doriți să o descărcați (de ex. 128k) din meniul derulant corespunzător și faceți clic pe butonul MP3 pentru a începe descărcarea.

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone cu Video Grabby

Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone cu video grabby gratis

Dacă site-ul menționat mai sus nu o să mai funcționeze puteți încerca un alt serviciu similar cum ar fi Video Grabby. Este un site care vă permite să descărcați fișiere MP3 la 192 kbps de pe YouTube cu doar două trei clicuri. Merita să îl încercați.

Descarcă muzică de pe Youtube cu YouTubeMP3.Today

Descarcă muzică de pe Youtube pe telefon Android sau iPhone YouTubeMP3.Today

Un alt site pe care trebuie să îl încercați este YouTubeMP3.Today, care vă permite să descărcați muzică de pe YouTube.

Pentru a descărca o melodie cu YouTubeMP3.Today, sau mai bine, mergeți la pagina principală, inserați adresa videoclipului care vă interesează în câmpul de text care se află în partea de sus și apăsați pe butonul Convert video & download MP3 .

Descarcă muzică de pe Youtube cu aplicații

Dacă siteurile menționate mai sus nu sunt pe placul vostru puteți încerca cu aplicații. Mai jos veți găsi câteva aplicații cu care puteți descărca muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone:

Unele dintre aplicațiile menționate mai sus nu le găsiți în Magazin Play, deci va trebui să le instalați din surse necunoscute. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Instalează aplicații pe Android din surse necunoscute.