Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon

Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon. Dacă sunteți în căutarea unor servicii online sau un program pentru calculator, pentru a descărca muzică de pe Youtube, sunteți în locul potrivit.

Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon

Vom vorbi despre servicii online care permite cu ușurință descărcarea videoclipurilor sau muzica chiar în format MP3. De asemenea oferă posibilitatea de a seta bitrate-ul.

Cel mai bine este să alegeți întotdeauna o calitate de cel puțin 192kbps. Dacă un videoclip YouTube are un sunet de calitate slabă, chiar dacă îl salvați la 320kbps (adică, bitrate-ul maxim permis pentru MP3-uri), nu veți avea nicio îmbunătățire. Într-adevăr, veți crea fișiere inutile mari, care vor continua să aibă o calitate foarte slabă!

Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon online

Site-ul care ar trebui să îl încercați se numește Convert2MP3 și vă permite să convertiți videoclipurile YouTube în melodii MP3, AAC, FLAC, WMA, OGG și M4A la cea mai înaltă calitate posibilă.

Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe telefon convert2mp3

Pentru a folosi acest serviciu online mergeți pe pagina de internet și inserați adresa videoclipului YouTube, pe care doriți să îl convertiți într-un fișier audio în Insert video link (URL) and select format. Apoi selectați câmpul format și alegeți formatul de fișier dorit ca ieșire din meniul derulant.

Apoi faceți clic pe butonul Convert și așteptați ca videoclipul să fie procesat, în final faceți clic pe Continue and Download. Simplu nu?

Descarcă muzică de pe Youtube gratis pe calculator

Dacă site-ul menționat mai sus nu este pe placul vostru puteți oricând să încercați un program pe calculator care face același lucru, descarcă muzică de pe Youtube gratis.

Programul pe care ar trebui să îl încercați se numește 4K YouTube to MP3 este gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare, macOS, Windows și Ubuntu. Va trebui să faceți același lucru ca la site-ul convert2mp3, inserați adresa videoclipului YouTube și setați formatul de ieșire,  apoi programul va face totul automat pentru voi.

Dacă doriți să vedeți videoclipurile blocate pe Youtube avem un articol aici.Cum vezi videoclipurile blocate pe Youtube.