Cum vezi videoclipurile blocate pe Youtube

Cele mai multe videoclipuri YouTube sunt disponibile în întreaga lume, dar nu chiar toate. Vom vorbi despre cum se trece de restricțiile de regiune la YouTube și cum vezi videoclipurile blocate pe Youtube .

Cum vezi videoclipurile blocate pe Youtube

YouTube este un site gigant dacă vorbim de videoclipuri ,care a ajutat companiile din întreaga lume. Asta nu înseamnă că toate videoclipurile sunt disponibile în toate țările și totuși toți am întâlnit ocazional mesajul de eroare „Videoclip blocat în aceasta tară” pe Youtube sau alte site-uri de video online.

Asta e frustrant când tot ce vreți este este să urmăriți un trailer la un film sau un videoclip muzical. Din fericire, există modalități de a ocoli restricțiile de regiune pe YouTube și de a viziona videoclipuri blocate în țara noastră.

Folosiți o rețea VPN

Cea mai fiabilă modalitate de a trece de filtrul din regiune este pur și simplu să utilizați o rețea VPN, care vă permite să navigați pe Internet ca și cum ați avea locația într-o altă țară. Puteți încerca acest lucru cu un VPN gratuit.

Pur și simplu instalați-vă un VPN la alegere multe vor rula pe PC, Mac, Android sau iOS, asigurați-vă că alegeți unul care vă permite să alegeți locația serverului la care vă conectați. Conectați-vă la aplicația VPN și asigurați-vă că setați ca serverul să se afle într-o țară în care știți că are acces videoclipul în cauză.

Apoi, tot ce trebuie să faceți este să deschideți browserul din nou și să mergeți la videoclipul YouTube pe care doriți să îl urmăriți. YouTube ar trebui să creadă acum că vă aflați în cealaltă țară și va reda videoclipul. În funcție de alegerea VPN, videoclipul se poate încărca mai greu sau mai repede.

Acesta este, de obicei, cel mai rapid și mai ușor mod de a trece de restricțiile de regiune pe YouTube, mai ales dacă este o problemă pe care o întâlniți în mod repetat.

Folosiți un proxy

Dacă nu doriți să utilizați un VPN, următorul lucru bun este un server proxy. Acest lucru are un efect similar cu un VPN care vă permite să vizualizați videoclipuri ca într-o altă țară, dar este mai puțin sigur și nu criptează traficul, de aceea, în mod normal, recomandăm o rețea VPN .

Dacă doriți doar să vizionați videoclipuri muzicale pe YouTube, este posibil ca criptarea să nu fie cea mai mare preocupare, dar dacă încercați să accesați YouTube dintr-o țară cu un guvern represiv care interzice anumite videoclipuri, VPN este cu siguranță cea mai bună opțiune.

Descărcați videoclipul blocat

Dacă nu reușiți sau nu știți să configurați un Proxy sau un VPN , atunci descărcați pur și simplu videoclipul de pe YouTube și, prin urmare, aveți acces în totalitate și fără restricții de regiune. Avem un articol complet dedicat modului de descărcare a videoclipurilor de pe YouTube pe telefon aici.

Rețineți că, deși nu este ilegal să descărcați videoclipuri de pe YouTube, este tehnic împotriva Termenilor și condițiilor serviciului Google și este, probabil, imoral, deoarece evitați anunțurile care ajută la finanțarea site-ului și a conținutului acestuia.

Pentru a descărca videoclipuri pe PC de pe orice site online inclusiv Youtube avem un articol aici. Descarcă video de pe orice site online.