Descarcă video de pe orice site online

Iată cum puteți descărca gratuit videoclipuri online și le puteți viziona offline. Vom vorbi despre un program care descarcă video de pe orice site online.

Descarcă video de pe orice site online

Cu programul potrivit, este simplu să descărcați videoclipuri de la majoritatea site-urilor web și să le urmăriți offline când este convenabil pentru voi.

Descărcarea de videoclipuri de la anumite servicii s-ar putea să fie în contradicție cu termenii lor de utilizare, așa că sprijiniți creatorii preferați vizionând reclame înainte de videoclipurile lor ori de câte ori este posibil.

De obicei, nu este posibil să descărcați videoclipuri de la servicii cu plată, inclusiv Netflix și Amazon Video. Unele aplicații pretind că pot face acest lucru, dar în orice caz veți avea nevoie de date de conectare. Și dacă aveți un cont Netflix sau Amazon, puteți pur și simplu să utilizați propriile aplicații pentru a descărca videoclipuri pentru a le viziona offline.

Cei mai mulți oameni întreabă cum să descarce videoclipuri de pe YouTube, dar este într-adevăr același proces, indiferent de site-ul pe care se află videoclipul. Cele mai multe aplicații și site-uri de descărcare video suportă toate site-urile video populare nu sunt exclusive pentru un singur site.

Program de descarcat videoclipuri online

Folosim 4K Video Downloader aici, dar veți vedea că alte aplicații sunt foarte asemănătoare. Mai întâi descărcați și instalați 4K Video Downloader.

Când rulează, va trebui să mergeți la browserul vostru web și să găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați. În mod normal, va trebui să copiați adresa URL din bara de adrese a browserului din partea de sus a ecranului.

Descarcă video de pe orice site online Program de descarcat videoclipuri

Acum, faceți clic pe butonul verde Paste Link , apoi programul va analiza videoclipul și va oferi câteva opțiuni de descărcare.

Descarcă video de pe orice site online 4K Video Downloader

Aici puteți alege rezoluția videoclipului pe care doriți să îl descărcați și apăsați pe Browse pentru a alege unde să îl salvați pe hard disk. În mod implicit, acesta va intra în This PC> Video> 4K Video Downloader.

Descarcă video de pe orice site

Când ați selectat opțiunile, faceți clic pe Download și videoclipul va fi salvat. În funcție de viteza conexiunii la internet, site-ul pe care îl descărcați, durata și rezoluția aleasă, videoclipul ar putea dura câteva minute pentru a se descărca sau ar putea dura mult mai mult.

La rezoluția de 1080p, un videoclip de 30 de minute poate fi de 500 MB, deci este util ca aplicația să arate dimensiunea fiecărei rezoluții pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru a descărca videoclipurile.

Uneori veți găsi videoclipuri care nu se va descărca deloc. Aceasta poate fi din mai multe motive, inclusiv faptul că este protejat prin drepturi de autor sau că aplicația nu are autorizație de accesare la videoclip, de exemplu dacă este dintr-un grup închis pe Facebook.

În general, aplicațiile și site-urile web de descărcare video funcționează cel mai bine pentru videoclipuri vizibile public și care nu necesită conectarea cu cont la un site.

Pentru utilizatori de telefoane Android avem un articol aici. Cum se descarcă videoclipuri de pe Youtube pe Telefonul Android gratis. Iar pentru utilizatori de PC-uri mai avem un articol aici. Cum descarci muzica de pe YouTube.

Descarcă video de pe orice site online
4 (80%) 14 votes

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *