Descarcă video de pe orice site online

În acest articol vă voi explica cum puteți descărca gratuit videoclipuri online, și să le puteți viziona offline. Vom vorbi despre un program care descarcă video de pe orice site online.

Program care descarcă video de pe orice site online

Cu programul potrivit, este simplu să descărcați videoclipuri de pe majoritatea site-urilor web și să le vedeți offline când doriți. Descărcarea videoclipurilor de la anumite servicii s-ar putea să fie în contradicție cu termenii lor de utilizare, așa că aveți grijă de unde descărcați videoclipuri.

De obicei, nu este posibil să descărcați videoclipuri de la servicii la plată, inclusiv Netflix și Amazon Video. Unele aplicații pretind că pot face acest lucru, dar în orice caz veți avea nevoie de cont, parolă etc. Dacă aveți un cont Netflix sau Amazon, puteți pur și simplu să utilizați aplicațiile serviciilor pentru a descărca videoclipuri, apoi să le vizionați offline.

Mulți utilizatori se întreabă cum să descarce videoclipuri de pe YouTube, dar este același proces, indiferent de site-ul pe care se află videoclipul. Majoritatea aplicațiilor și site-urilor de descărcare video suportă toate site-urile video populare, nu sunt făcute pentru un singur site.

Program de descărcat videoclipuri de pe orice site online

Program care descarcă video de pe orice site online. În acest tutorial folosesc programul 4K Video Downloader, dar veți vedea că alte aplicații și programe sunt foarte asemănătoare. Deci, mai întâi descărcați și instalați programul 4K Video Downloader pe calculator. Pe site-ul softpedia, dați click pe butonul Download Now (butonul îl găsiți în partea stângă sus pe pagină), în fereastra care apare pe ecran dați click pe External mirror 1 – x86 sau External mirror 2 – x64, așteptați 5 secunde și salvați fișierul pe calculator.

Când deschideți programul, va trebui să deschideți și browserul vostru (de exemplu Google Chrome) și să găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați. În mod normal, va trebui să copiați adresa URL din bara de adrese a browserului din partea de sus a ecranului. Apoi, în fereastra programului dați click pe butonul verde Paste Link, programul va analiza videoclipul și vă va oferi câteva opțiuni de descărcare.

Program de descarcat videoclipuri de pe orice site

Puteți alege rezoluția videoclipului pe care doriți să îl descărcați apoi dați click pe Browse pentru a alege unde să îl salvați pe hard disk. În mod implicit, videoclipul va fi salvat în This PC> Video> 4K Video Downloader.

4K Video Downloader

Când ați selectat opțiunile, faceți click pe Download și videoclipul va fi descărcat. În funcție de viteza conexiunii la internet, site-ul de unde descărcați, durata și rezoluția aleasă, descărcarea videoclipului ar putea dura câteva minute sau ar putea dura mult mai mult. La rezoluția de 1080p, un videoclip de 30 de minute poate fi de 500 MB, deci este util ca programul să arate dimensiunea fiecărei rezoluții pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru a descărca videoclipurile.

Uneori veți găsi videoclipuri care nu se vor descărca deloc. Aceasta poate fi din mai multe motive, inclusiv faptul că sunt protejate prin drepturi de autor sau că programul nu poate accesa videoclipul, de exemplu dacă este dintr-un grup închis pe Facebook. În general, aplicațiile și site-urile web de descărcare video funcționează cel mai bine pentru videoclipuri vizibile public și care nu necesită conectarea cu parolă.

Dacă doriți să descărcați videoclipuri pe un telefon Android, citiți un articol separat. Cum descarci videoclipuri gratis de pe Youtube pe Android. De asemenea, pe site găsiți un alt articol util. Cum descarci muzică de pe YouTube.

Comments 2