Blocare reclame pe telefonul Android cu 3 simple metode

Blocare reclame pe telefonul Android cu 3 simple metode. Obosiți de anunțuri care vă distrug navigarea pe Android? În acest articol vom vorbi despre 3 modalități simple de a bloca anunțurile pe telefon sau tabletă Android. Vestea bună este că există modalități ușoare de a bloca anunțurile pop-up pe Android, tot ce trebuie să faceți este să descărcați o aplicație gratuită.

Blocare reclame pe telefonul Android cu 3 simple metode

Atât anunțurile standard, cât și anunțurile pop-up nu sunt doar invazive pe un dispozitiv mobil, ci pot afecta serios datele mobile dacă utilizați un plan de date limitat. Descărcarea de pagini web mari cu anunțuri, va consuma foarte multe date, și multi utilizatori nu sunt de acord cu acest lucru mai ales că folosesc un telefon mobil pentru navigarea pe internet.

Blocarea acestor anunțuri este suficient de ușoară, dar este posibil să trebuiască să schimbați browserul web pentru a face acest lucru. Folosiți Opera sau browserul Ad-block, de exemplu, și puteți bloca toate anunțurile pe telefon, dar chiar dacă doriți să folosiți browserul Chrome, puteți să eliminați anunțurile pop-up. Iată 3 sfaturi pentru o experiență de navigare mult mai ușoară și fără anunțuri.

Blocare reclame cu browserul Opera

Acesta este cel mai simplu mod de a bloca anunțurile în timpul navigării pe Android, deoarece browserul gratuit Opera conține acum un bloc de anunțuri încorporat. Cu toate acestea, este posibil să nu fie o soluție ideală pentru voi dacă utilizați Google Chrome sau Firefox (dacă este cazul, citiți cel de-al treilea sfat).

blocare reclame opera android

Nu trebuie să faceți nimic special instalați Opera și utilizați-l ca orice alt browser, fără niciun fel de reclame. Puteți descărca Opera gratuit de pe Google Play.

Instalați browserul Ad-block gratuit

O altă alternativă este browserul gratuit Ad-block. Puteți descărca Adblock gratuit de pe Google Play.

Blocare reclame pop-up în Chrome

Dacă într-adevăr sunt doar anunțurile pop-up care vă deranjează și nu ar trebui să instalați un al doilea browser, acestea pot fi blocate în browserul Google Chrome. Deschideți browserul, atingeți cele trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului, apoi alegeți Setări, Setări site. Derulați în jos la ferestrele pop-up și asigurați-vă că glisorul este setat la Blocat. Simplu nu?

Dacă nu știți cum să blocați reclamele pe Youtube, avem un articol dedicat acestui subiect. Cum să blochezi reclamele pe YouTube: PC, Android, iPhone sau iPad.