Vizualizează GIF-uri și modifică viteza de redare

Vizualizează GIF-uri și modifică viteza de redare. Dacă vizualizați imagini în format GIF pe PC sau laptop, atunci puteți folosi programul 7GIF. Vom vorbi despre cum să vizualizați GIF-uri, și în același timp să modificați viteza de redare a acestora.

Vizualizează GIF-uri și modifică viteza de redare

7GIF este un program complet gratuit ce poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să vizualizați imaginile în format GIF și să controlați viteza de redare.

Pe lângă faptul că vă permite să vizualizați, să opriți și să derulați imaginile GIF pe PC, 7GIF vă permite de asemenea să alegeți viteza de redare.

Programul 7GIF este un media player, dedicat special pentru vizualizarea și gestionarea imaginilor GIF.

7GIF are o interfață similară cu cea a instrumentului de vizualizare imagini din Windows, se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol.

Fereastra programului 7GIF conține toate comenzile necesare pentru a efectua operațiile descrise mai sus, împreună cu unelte de meniu pentru a activa modul de afișare pe tot ecranul, pentru a imprima imaginile, pentru a vizualiza proprietățile imaginilor și pentru a efectua diverse alte operații.

Cea mai rapidă modalitate de a vizualiza imaginile GIF cu 7GIF este să le trageți și să le plasați direct în fereastra programului.

Trebuie remarcat faptul că 7GIF furnizează de asemenea utilizatorilor un panou de setare avansat de la care să schimbe limba, să modifice asociațiile de fișiere și multe altele.

Pentru a descărca 7GIF pe calculator, conectați-vă la site-ul xtreme și faceți clic pe butonul Download 7GIF.

Dacă nu știți cum se transformă GIF-uri animate și personalizate din videoclipuri, avem un articol despre acest subiect aici. Cum transformi GIF-uri animate și personalizate din video.

Un alt articol despre cum se transformă un video în GIF cu efecte și subtitrare, avem aici. Transformă video în GIF cu efecte și subtitrare.