Transformă video în GIF cu efecte și subtitrare

Transformă video în GIF cu efecte și subtitrare. Se știe deja că este ușor să creați imagini personalizate GIF din fișiere video utilizând programele corespunzătoare.

Transformă video în GIF cu efecte și subtitrare

Cu toate acestea, programele sunt multe pe internet de acest gen, dar nu vă permit să adăugați subtitrări și efecte la imaginile generate GIF, dar cu Instagiffer se poate acest lucru.

Instagiffer este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), ceea ce vă permite să efectuați exact ceea ce tocmai am menționat ( să transformați fișiere video în GIF cu efecte și subtitrare).

Instagiffer vă permite să creați imagini GIF selectând un videoclip de pe computer, de pe YouTube sau prin capturarea ecranului desktop, oferă posibilitatea de a indica un punct de pornire și de asemenea durata maximă.

Ulterior, unii parametri pot fi modificați pentru a crea un GIF personalizat, inclusiv dimensiunea, calitatea, luminozitatea și viteza de redare. De asemenea, este posibil să se aplice efecte (alb-negru etc.) și poate adăuga o subtitrare, alegerea tipului de font care trebuie utilizat, dimensiunea fontului și stilul.

Pentru a genera imaginea personalizată GIF, faceți clic pe Create GIF! atașat la fereastra principală a programului Instagiffer.

Înainte de generarea GIF-ului puteți vizualiza rezultatul final în previzualizare și derulați prin fiecare cadru folosind comenzile corespunzătoare atașate în partea de jos a ferestrei software.

Rețineți că, în plus față de posibilitatea de a crea imagini GIF personalizate din video, Instagifer vă permite să faceți același lucru selectând o serie de imagini statice. Pentru a descarca acest program care transformă video în GIF cu efecte și subtitrare, clic aici.

Dacă doriți să ștergeți fișierele temporare în Windows, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Șterge fișierele temporare din Windows.