Șterge fișierele temporare din Windows 10/7/8 sau XP

Șterge fișierele temporare din Windows 10/7/8 sau XP. Utilitarul pentru curățenia hard disk-ului este disponibil în mod implicit pe sistemele de operare Windows, este un instrument foarte util care vă permite să salvați o mulțime de spațiu pe hard disk-ul vostru prin eliminarea unor elemente cum ar fi fișierele temporare de internet, fișierele de aplicații generate atunci când apar diverse erori, și multe altele.

Șterge fișierele temporare din Windows 10/7/8 sau XP

Majoritatea utilizatorilor de PC-uri, în special cei mai puțin experimentați, nu au în obișnuință să utilizeze în mod regulat acest utilitar. Luând în considerare acest lucru, utilizarea unui program special, cum ar fi Auto Cleaner, poate fi foarte util pentru problema în cauză.

Auto Cleaner este un program complet gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să recuperați spațiu util pe hard disck prin eliminarea automată a fișierelor temporare.

În mod implicit, programul intră în acțiune automat la fiecare 24 de ore, dar în cele din urmă puteți personaliza intervalul de timp după cum doriți, modificând fișierul INI. Pentru aceasta, trebuie doar să deschideți fișierul CleanerConfig.ini și să înlocuiți 24 cu o valoare personalizată, salvați fișierul și apoi reporniți Auto Cleaner.

Auto Cleaner va acționa di bara de activități, tot de acolo este posibil să închideți aplicația sau să executați manual operația de curățare, toate folosind meniul corespunzător care se poate vizualiza după ce faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe pictogramă programului.

În timpul fazei de curățare a hard disk-ului, Auto Cleaner afișează o notificare specială care indică executarea acestei activități. Afișarea notificărilor poate fi dezactivată din panoul de setări. Dacă credeți că acest program care șterge fișierele temporare din Windows 10/7/8 sau XP vă este de folos îl puteți descărca de aici. Iar dacă acest program Auto Cleaner nu este pe placul vostru puteți folosi CCleaner, îl puteți descărca de aici.

Pentru cei care doresc să deschidă fișierele din PC cu programele lor preferate în Windows 10, ar trebui să citească acest articol. Schimbă asocierea fișierelor în Windows 10.