Video ca ton de apel sonerie pentru telefon Android

Video ca ton de apel sonerie pentru telefon Android. Vom vorbi despre cum puteți seta un videoclip ca ton de apel (ringtone) pe un telefon Android.

Video ca ton de apel sonerie pentru telefon Android

Pe aproape orice dispozitiv Android puteți seta tonuri de apel personalizate pentru apeluri, dar nu există opțiuni pentru a seta un videoclip ca ton de sonerie pe telefon.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă ajute să setați un video ca ton de apel pe un telefon Android, ar trebui să încercați aplicația Vyng Video Ringtones. Această Aplicație vă permite să setați un ton de apel video pe telefonul vostru Android din memoria dispozitivului, sau să creați un video personalizat.

Video ca ton de apel sonerie pentru Android

Aplicația este destul de simplă de folosit, o dată instalată, trebuie să acordați permisiuni de acces la galeria dispozitivului și să o setați ca mod implicit pentru apeluri. După ce ați setat acest lucru, veți avea acces la sute de tonuri de apel video prestabilite în aplicație în diferite limbi.

Puteți seta un videoclip ca ton de apel, sau să alegeți un canal pentru a obține un nou ton de apel video pentru apeluri, să încărcați propriile videoclipuri personale pentru a le utiliza ca tonuri de apel, sau să setați tonuri de apel personalizate pentru prieteni. Dacă videoclipul pe care l-ați selectat nu are sunet, va fi selectat sunetul implicit din telefon.

Aplicația funcționează pe ecran complet pe telefoane cu Android M sau versiuni mai noi, ceea ce înseamnă că beneficiați de experiență video pe ecran complet. Tonurile de apel video vor funcționa chiar și atunci când sunteți offline. Cu toate acestea, pentru conținutul canalului preferat, trebuie să vă conectați periodic la internet pentru a obține cele mai recente videoclipuri.

Vyng Video Ringtones este o aplicație gratuită și funcționează perfect pentru video ca ton de apel, aceasta vă oferă posibilitatea de a adăuga propriile tonuri de apel personalizate pentru prietenii și familia voastră.

Dacă nu știți cum să setați o melodie din telefon ca ton de apel pe Android sau iPhone, avem un articol în care explicăm cum să faceți acest lucru aici. Melodie ca ton de apel pentru iPhone sau Android.

Iar dacă căutați un program simplu de creat tonuri de apel pentru telefon, citiți acest articol. Program de făcut tonuri de apel ringtone gratis.